Haberler

Asus Zenfone 4 İnceleme

Merhaba sevgili okurlarımız bu gün sizlerle birlikte Asus firmasının yeni geliştirmiş olduğu ve ilk kullanıcı dostu telefonlarından bir tanesi olan Zenfone 4 ürününü inceleyeceğiz.

Merhaba sevgili okurlarımız bu gün sizlerle birlikte Asus firmasının yeni geliştirmiş olduğu ve ilk kullanıcı dostu telefonlarından bir tanesi olan Zenfone 4 ürününü inceleyeceğiz. Ürünün fiyat performans testlerinden 10 üzerinden 8 aldığını ve sadece düşük bütçeli kullanıcılara değil tam anlamıyla tüm çevrelere hitap ettiğini sizlere iletebilirim. Ürün 2014 yılının başında yapılan CES 2014 fuarında çok büyük ilgi görmüş ve 99$ satış fiyatı ile bir çok ülkede raflardaki yerini almıştı. Ülkemize yakın zamanda girişini yapacak olduğunu düşündüğümüz Zenfone 4 için Asus Türkiye yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerde ve büyük video paylaşım sitesi Youtube üzerinden yapmış oldukları tanıtımlarla Asus Türkiye, Zenfone serisinin ülkemize yakın bir zamanda gireceğini belirtti.

Zenfone serisinin en küçük kardeşi olan Zenfone 4′ün teknik özellikleri aşağıda gördüğünüz gibi.

Marka / Model

Marka

Asus

Model

Zenfone 4

Diğer model adı

Asus Zenfone 4 Dual SIM Android smartphone

Form faktör

Candybar

Renk

Black, Blue, Red, White, Yellow

Şebeke

GSM şebeke

2G, 3G, GSM, HSDPA

Servis

850, 900, 1800, 1900, 2100

Bağlantılar

Bluetooth

v4.0 with A2DP

Kızılötesi

Bilinmiyor

Wi-Fi(WLAN)

Evet

USB

MicroUSB v2.0

Faks / Veri

Bilinmiyor

Ekran

Ana ekran

TFT Capacitive Touchscreen

Renkli ekran

16M renkler

Boyutlar

101.6 mm.

Çözünürlük

800 x 480 piksel

Dış ekran

Hayır

Bellek

Dahili bellek

4GB

Harici bellek

32GB

Bellek Kartı yuvaları

1

Bellek kartı tipleri

MicroSD

Temel özellikler

Pil

Li-Po 1170 mAh

Bekleme süresi

Bilinmiyor

Konuşma süresi

Bilinmiyor

Arama

Tireşim

Evet

Foto ID

Bilinmiyor

Melodiler

MP3

Kamera

Kamera

Evet

Megapiksel

5.0 megapiksel

Maks. fotoğraf çözünürlüğü

2592?1944 piksel

Dijital zum

Hayır

Optik zum

Hayır

Otomatik netleme

Bilinmiyor

Flaş

Bilinmiyor

Video kayıt

Evet

İkinci (dahili) kamera

Hayır

Mesaj

SMS

Evet

MMS

Evet

T9 metin girişi

Evet

E-posta

Evet

HTML tarayıcı

Evet

Multimedya

FM radyo çalar

Hayır

Java desteği

Evet

Ses çalar

eAAC, MP3, WAV

Video oynatma

H263, H264, MP4

Özellikler

Melodi ekleme

Bilinmiyor

Ajanda fonksiyonları

Organizer

Görüntülü görüşme

Bilinmiyor

Diğer özellikler

Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by), Intel Atom Z2520, Dual-core 1.2 GHz, Android OS, v4.3 (Jelly Bean), upgradable to v4.4.2 (KitKat), Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Accelerometer, proximity, Document viewer, Photo viewer/editor

Format

Ağırlık

115 g.

Boyutlar (Y x G x D)

124.4×61.4×6.3 mm.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title