Haberler

    Assassin's Creed Filmi Hakkında Yeni Bilgiler

    Beyazperdede 2015 yazı, suikastçı yazı olacak.

    Mahmut Saral - -

    Ubisoft'un son yıllarda en çok kâr getiren oyun serisi olan Assassin's Creed'in beyazperdeye uyarlanan oyunlar kervanına katılacağı uzun süredir biliniyor. Merak edilen ise, bu filmin de diğer birçok başarısız uyarlama gibi olup olmayacağı.


    Bildiğiniz gibi birçok film oyunu, özensiz bir şekilde sinemaya aktarıldı ve iyi paralar kazanamadı. Her ne kadar oyun serisiyle pek alakası olmasa da, Resident Evil serisinin Hollywood'ta yıllardır yoluna devam ettiğini söyleyebiliriz. Tomb Raider ve Prince of Persia gibi isimler de gişede yüksek rakamlar elde eden markalar. Önümüzdeki günlerde de Warcraft ve Hitman: Agent 47 gibi uyarlamalar bekleniyor. Biz şimdi en iyisi gelelim Assassin's Creed'e.


    Bu film projesi hakkında bir süredir sessizlik hakimdi ve başrol oyuncusu Michael Fassbender'ın artık projeyle ilgilenmediği öne sürülmüştü. Konu hakkında konuşan Fassbender, iddiaları yalanladı ve film üzerinde titizlikle çalışmayı sürdürdüklerini dile getirdi.


    Hala Assassin's Creed filminin bir parçası olduğunu söyleyen aktör, şu an senaryo üzerinde çalıştıklarını ve kesinlikle oyuna saygı duyduklarını belirtiyor. Aktöre göre Assassin's Creed serisinde sinemaya uyarlanabilecek çok zengin bir içerik var ve onlar da hem bunu yapmak hem de sinemaya özgü yeni şeyler eklemek peşinde. Oyundaki dünya ve DNA'ların analiz edilerek geçmişe gidilebilmesi fikri onları etkilemiş. Dolayısıyla tüm bunları beyazperdeye aktarabilme şansı heyecan verici olarak nitelendiriliyor.


    Justin Kurzel tarafından yönetilen filmin 7 Ağustos 2015'te vizyona girmesi bekleniyor.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Hollywood Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title