Haberler

Aso Başkanı Özdebir, Optik Firmasının Açılışına Katıldı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, bir optik firmasının açılışına katıldı.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, bir optik firmasının açılışına katıldı.

ASO Başkanı Özdebir, Tunalı Hilmi Caddesi'nde bir optik firmasının 2'inci şubesinin açılışını yaptı. Firmanın 62'inci yılının da kutlandığı açılışta bir konuşma yapan Özdebir, "62'inci yılını dolduran 63en gün alan bir firmanın 2. dükkanın açılışını yapıyoruz. Dede Tuncay'dan torun Tuncay'a devamını seyrediyoruz. 62 yıllık firma Türkiye'de az, iki elin parmaklarını geçmez. Ankara'da böyle bir markanın devamının sağlanması ve sağlıklı olarak 3.bir nesle devredilmiş olması hepimizi mutlu etti, gururlandırdı. Yaş ilerledikçe hepimizin ihtiyaç duyduğu, güneşten korunmak için, iyi okuyabilmemiz için, hayatımızı devam ettirebilmek için son derece güzel bir hizmet veriyorlar. Nice 62 yıllar diliyorum. Üçüncü nesilden, dördüncü, beşinci nesillere de inşallah firmanın erişmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Özdebir ile optik şubesinin sahibi Sadık Arıkan birlikte açılış kurdelesini kestiler. Optik şubesini gezen Özdebir, daha sonra 62'inci yıl pastasını kesti. CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün'de optik firmasını ziyaret ederek, bir gözlük aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title