Haberler

    Aslan'da Şok! Adım Adım İstifaya Gidiyor!

    Galatasaray'da futbol takımının aldığı sonuçlar sevindirirken kulüp içerisinde bazı sıkıntılar yaşandığı ortaya çıkmaya başladı.

    Galatasaray'da futbol takımının aldığı sonuçlar sevindirirken kulüp içerisinde bazı sıkıntılar yaşandığı ortaya çıkmaya başladı.

    Galatasaray'da branşlar arası dengesizlik uzun süredir sarı kırmızılı camiada tartışılıyor. Önceleri futbol dışı branşlar neredeyse görmezden gelinirken bir süre önce bazı dallarda küme düşme korkuları bile yaşandı. Sponsorların futbol dışı branşlara gelmesiyle birlikte biraz canlanan spor dalları başarıların yakalanamamasıyla birlikte kendini huzursuzluğa bıraktı.

    Galatasaray'da ilk olarak Medical Park'ın sponsor olmaması ve bu isim altında Euroleague'ye gidilmesiyle birlikte gözler sarı kırmızılı takımın basketbol takımlarına çevrildi. Kadın voleybol takımı da sponsorluktan kendine düşen payı almaya başladı.

    Ancak özellikle basketbolda beklenen başarıların gelmemesi ve futbol takımına özellikle son 6-7 ayda neredeyse 24 saatin tamamının yöneticiler tarafından ayrılması huzursuzlukları da beraberinde getirdi. Dün ortaya atılan basketbolcuların maaşlarını alamadığı iddiası üzerine konuyu araştıran Eurosport.com Türkiye, konunun sadece ekonomik kriz olmadığı söylentilerine de ulaştı. Göreve Ergin Ataman'ı getirdikten sonra hem Türkiye'de şampiyonluk hem de Euroleague'de başarı bekleyen Ünal Aysal, alınan sonuçlardan dolayı takıma adeta küstü. Paraların yatmadığından haberi olmayan erkek basketbol takımıyla olan ilişkisini askıya alan Ünal Aysal'ın bu tavrı karşısında da birçok yönetici de bu branşa sırt çevirdi. Sıkıntıların patlak noktası ise Galatasaray remi internet sitesinde taraftara yönelik 'Branşı kapatma' deklarasyonu oldu. Tüm camiayı bir anda karıştıran deklarasyon kısa sürede internet sitesinden kaldırılsa da taraftarları oldukça sinirlendirdi.

    Aynı gün Yargıtay kararlarının açıklanmasıyla birlikte gündemden düşen olay, deklarasyonun kaldırılmasıyla camia içinde konuşulmaya başlandı. Sarı kırmızılı takımın koçu Ergin Ataman kaldırılan yazının kızgınlığını yaşarken görevden ayrılmayı bile düşündü. Dün başlayan ekonomik kriz serüveni ise Ataman'ın bu kararı yeniden gözden geçirmesini sağladı. Özellikle Arroyo ve Furkan Aldemir'in ihtarname çektikten sonra diğer takım oyuncularından farklı olarak maaşlarını alması, huzursuzluğu arttırdı. Birkaç gün içinde kalan ödemelerin gerçekleşmemesi halinde Ataman'ın görevinden istifa ederek A Milli basketbol Takımı'nın başına geçebileceği konuşuluyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ergin Ataman Galatasaray Ünal Aysal Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title