Haberler

    Asker Annesine Büyük Sürpriz

    Gaziantepli öğrencileri Çanakkale'ye götüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun içinde bulunduğu otobüsün üzerindeki Gaziantep yazısını gören Sevim Naldöken, vatani görevini Gaziantep'de yapan oğlu aklına gelerek duygulandı.

    Gaziantepli öğrencileri Çanakkale'ye götüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun içinde bulunduğu otobüsün üzerindeki Gaziantep yazısını gören Sevim Naldöken, vatani görevini Gaziantep'de yapan oğlu aklına gelerek duygulandı.

    Ardından Gaziantep heyetin yanına gelen Naldöken, "Oğlum Gaziantep'te vatani görevini yapıyor. Otobüs'te Şahinbey yazısını görünce çok duygulandım. Onun hasretini gidermek için gelip size selam vermek istedim" dedi.

    ANLAMLI JEST

    Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve heyette bulunanların duygu dolu anlar yaşadığı konuşmanın ardından anneye jest gecikmedi. Başkan Tahmazoğlu, anneyi istediği takdirde Gaziantep'e götürüp oğluyla buluşturabilecekleri sözünü verdi.

    VALİ VE YARDIMCISI YERİNE ASKER AİLESİ

    Kafilede bulunan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve yardımcısının Tekirdağ ve İstanbul'daki ziyaretleri sebebiyle uçakta boşalan yerlerine asker Annesi Sevim Naldöken ve eşi İbrahim Naldöken'e ayrıldı. Rahatsızlığı sebebiyle otobüs yolculuğu yapamayan Sevim Naldöken, bu teklif karşısında sevinçten şaşkına dönerken bavulunu hazırlamak ve kocası ile konuşmak için adeti koşarak heyetten ayrıldı. Akşam öğrenciler adına verilen yemekte heyetle bulaşan Sevim-İbrahim Naldöken çifti programa katılarak kafileye dahil oldu.

    "YAŞADIKLARINA İNANAMADI"

    Yaşadıklarına hala inanamadığını söyleyen asker annesi, "Gaziantep Şahinbey otobüslerini sürekli Çanakkale'de görüyordum. Oğlum Gaziantep'te askerlik yaptığı içinde duygulanıyordum. Bugünde yürüyüş için çıktığım sırada Şahinbey Belediyesini görünce dayanamadım. Yanlarına gidip oğlumun hasretine gidermek için selam vermek istedim. Şuan yaşadıklarıma inanamıyorum" dedi. Eşinin kendini aradığında kulaklarına duyduğuna inanamadığını söyleyen asken Babası İbrahim Naldöken, "Bin 300 kilometre uzakta vatani görevini yapan oğlumuzu ziyarette gitmeyi çok istedik. Ancak eşimin otobüs yolculuğu yapamaması veya gittiğimizde izin vermezlerde görüşemeyiz korkusu ile yola çıkamadık" dedi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, asker annesinin selam vermesi üzerine duygu dolu anların yaşandığını belirterek " Asker annemize, 5. Zırhlı Tugay Komutanımızla görüşerek izin istedik. Komutanımızın müsade üzerine de ailemizi uçakla Gaziantep'e götürmeyi teklif ettik. İnşallah onları buluşturacağız" diye konuştu.

    DUYGUSAL BULUŞMA

    Dün akşam Gaziantep kafilesinin içinde bulunduğu uçakla Gaziantep'e getirilen İbrahim-Sevim Çifti, bir otele yerleştirildi. Sabah saatlerinde oğulları Ömer Oğuzhan Naldöken'in vatani görevini yaptığı 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gelen anne babanın oğullarına kavuşma anı duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Tugay'dan çıkartılan Ömer Oğuzhan karşısında anne babasını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Anne babasıyla uzun süre konuşup hasret gideren Naldöken, bu jesti karşısında Tahmazoğlu'na teşükkür etti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Gaziantep Çanakkale Şahinbey Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title