Haberler

Askaynak Automation, 2. Robot Yatırımları Zirvesine Çıkarma Yapıyor!

Güncelleme:

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'nin ikincisi 29 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında WOW İstanbul Otel ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin lider kaynak uzmanı Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak'ın, Askaynak Automation markasıyla katılacağı etkinlikte, sektörün profesyonelleri ve yatırımcılar bir araya gelecek.

Askaynak Automation, organizasyon süresince ağır yük kapasitesi, esnekliği ve yüksek hızıyla fark yaratan punta kaynağı robotu R-2000iB/210FS, erişim ve hareket alanıyla sınıfının lideri olan ARC Mate® 100iC ile üstün performans ve yeteneklerle donatılmış Power Wave Advanced Modül ürünlerini standında sergileyecek. Üç gün sürecek etkinlik boyunca Askaynak Automation uzmanları sunumlarıyla, çözüm salonlarında katılımcılarla buluşacak. Askaynak Automation'ın çok sayıdaki yenilikçi ürünü hakkında bilgi almak için www.askaynakautomation.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye'nin lider kaynak uzmanı Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, ikincisi bu yıl düzenlenen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'ne birbirinden özel ürünleriyle çıkarma yapıyor. 29 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'de WOW İstanbul Otel ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Askaynak Automation, hem ürünleri hem de uzman konuşmacılarıyla yer alacak.

Lider olduğu sektörde geleceğe yön veren Askaynak Automation, ağır yük kapasitesi, esnekliği ve yüksek hızıyla fark yaratan punta kaynağı robotu R-2000iB/210FS, erişim ve hareket alanıyla sınıfının lideri olan ARC Mate® 100iC ile üstün performans ve yeteneklerle donatılmış Power Wave Advanced Modül ürünlerini standında sergileyecek. Şirket ayrıca, ziyaretçileriyle Lincoln Process Z ve galvanizli saç kaynağı hakkında detaylı bilgi paylaşarak, önceden yapılmış çalışmalardan örnekler sunacak. Üç gün sürecek etkinlik kapsamında katılımcılar, Askaynak Automation uzmanlarının çözüm salonlarında yapacağı sunumlarla sektöre ilişkin yeni çözümlere, bakış açılarına ve uygulamalara tanıklık edecek.

Askaynak Automation Sunum ve Konuşmacı Takvimi

1. Gün - 5. Çözüm Salonu: "Galvanizli Saç Kaynağında Lincoln Electric Çözümleri" 13:30-14:00 – Ferit Yükselen, Satış Yöneticisi

2. Gün - 6. Çözüm Salonu: "Yapısal Çelik Sektöründe Robotik Uygulamalar" 11:15-11:45 – Ahmet Samim Karkın, Kontrol Sistemleri Müdürü

3. Gün - 1. Çözüm Salonu: "Robot Yatırımlarının Geri Dönüşü, İşletmelere olan katkısı" 15:15-15:45 – Mehmet Öztürk, Ürün Yöneticisi

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title