Haberler

Aşkale'de TOKİ'nin Kura Çekimi Yapıldı

Aşkale ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 138 konutun kura çekimi yapıldı.

Aşkale ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 138 konutun kura çekimi yapıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde noter huzurunda düzenlenen kura çekiminde 138 aile, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Kurada ismi çıkmayan aileler de büyük üzüntü yaşadı.

Kura programında konuşan Belediye Başkan Vekili Şenol Polat, TOKİ tarafından İstasyon Mahallesi'nde yapımı gerçekleştirilen konut için 243 ailenin başvuruda bulunduğunu söyledi.

Kura çekimiyle 138 konutu hak sahiplerine vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Polat, "İlçe halkımızın daha konforlu konutlarda yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. İnsanlar kışın soğuktan, yazın sıcaktan korunacağı bir evlerinin olmasını isterler. Vatandaşlarımızın evlerinde aileleriyle huzurlu, mutlu bir şekilde oturmalarını diliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Aşkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title