Haberler

'Aşk Kaç Beden Giyer?'de Kusursuz Plan

Güncelleme:

"Aşk Kaç Beden Giyer?"in yeni bölümünde Umut, Maya'nın doğum gününü süpriz bir hediye ve 'Kusursuz' bir plan ile kutluyor.

Yapımcılığını Seray Sever ve Hatice Soysev'in üstlendiği, şehir yaşantısının getirdiği yalnızlığı ve kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir kurguyla işleyen 'Aşk Kaç Beden Giyer?' dizisinin yeni bölümü 25 Mart Pazartesi 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de yayınlanıyor.

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarıyla D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında pazartesi günleri yeni bölümü, perşembe günleri tekrar bölümleri ile 22.30'da yayınlanmaya devam ediyor.

Bir önceki bölümünde Seray Sever ve İpek Tuzcuoğlu'nun konuk oyuncular olarak katıldığı, şehir yaşantısının getirdiği büyük yalnızlığı, kadın-erkek ilişkilerinde mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer? "in 25 Mart Pazartesi 22.30'da ekranlara gelecek yeni bölümünde, Umut, Maya için unutulmayacak bir doğum günü planı için çabalar. Ancak işler hiç umduğu gibi gitmez.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker'in yönettiği sevilen sitcom "Aşk Kaç Beden Giyer?" dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarını konu alıyor.

40. Bölüm Özet

Maya'nın doğum gününü kutlamak isteyen Umut, Tarık'la kafa kafaya verir. Amaç, ilk kutlayan olmak ve Maya'ya hiçbir zaman unutamayacağı sürpriz bir hediye vermektir. Alkapon'un desteğini alan Umut, kusursuz planı (!) için gece 12.00'yi beklemeye başlar. Ama küçük bir dikkatsizlik işleri içinden çıkılmaz bir hale sokar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatice Soysev Seray Sever D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title