Haberler

"Aşk Kaç Beden Giyer?" D-Smart'ta

Güncelleme:

"Aşk Kaç Beden Giyer?"in Yeni bölümleri Ocak ayında D-Smart'ta!

Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin yeni sezon bölümleri 3 Ocak'tan itibaren, hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri, saat 22.30'da, D-Smart 20. Kanal Max Smart HD'de ekrana gelecek.

Genç ve modern kitlenin şehir içindeki büyük yalnızlığını, kadın – erkek ilişkilerini güncel olaylar etrafında, mizahi bir kurguyla anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezon bölümleriyle D-Smart'ın Max Smart HD kanalında D-Smart izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker 'in yönettiği sitcom'da twitter / facebook / kişisel blog gibi dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarına ayna tutuluyor.

Kadın-erkek ilişkilerine gerçekçi ve çarpıcı göndermelerin yapıldığı, güldürürken hüzünlendiren, üzünülecek halimize güldüren bir şehir komedisi "Aşk Kaç Beden Giyer" yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarla ekranlara hızlı bir dönüş yapacak. Ömür Gedik, Yonca Evcimik, İpek Tuzcuoğlu, Seray Sever dizinin farklı bölümlerinde yer alarak diziye renk katacak.

Umut, Seda, Tarık'ın hayat hikayesini anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?", Maya'nın aralarına katılmasıyla daha da hareketleniyor. Aşk Kaç Beden Giyer, kendine özgü dili ve hikayesiyle yeni sezonunda da dizi severlerle D-Smart'ta buluşacak.

21. Bölüm Özeti: Nehir'in evi terk etmesiyle eski düzenlerine geri dönen Umut ve Tarık'ın yalnızlığı çok uzun sürmüyor. Şehrin en çılgın kadını Seda yanlarına taşınıp hayatlarını adeta ters yüz ediyor. Şahsına münhasır dünyasında yeni bir sayfa açan Seda, 4 Numaralı daireye vazgeçemediği meşhur gardırobunu ve prensiplerini de beraberinde getiriyor. Umut ve Tarık'ın işi bu sefer her zamankinden zor. Neyse ki apartmanın yeni sakini, uzak ülkelerin gezgini Maya geliyor ve Umut'un kalp ağrısı biraz olsun diniyor.

Künye

Yapımcı: Seray Sever ve Hatice Soysev

Yönetmen: Günay Köker

Senaryo: Serdar Oğuz

Oyuncular: Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatice Soysev Serdar Oğuz Seray Sever D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title