Haberler

Asimder'in İftar Yemeğinde Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği’nin (ASİMDER) verdiği iftar yemeğinde Müslümanlar için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği'nin (ASİMDER) verdiği iftar yemeğinde Müslümanlar için birlik ve beraberlik mesajları verildi. ASİMDER Marmara Bölge Başkanı Ali Gülbey, "Her zaman mazlumların yanındayız" dedi.

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) dün akşam Halkalı Zeynebiye'de halka açık iftar yemeği organazisyonu düzenledi. Verilen yemeğe dernek yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Toplu iftar yemeğinde İsrail'in Gazze'ye uyguladığı kanlı politika kınanırken tüm İslam alemine birlik ve beraberlik mesajları verildi.

ASİMDER Marmara Bölge Başkanı Ali Gülbey, her Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de geleneksel toplu iftar organizasyonunu hayata geçirdiklerini belirerek ASİMDER'in mazlumların yanında olduğunu vurguladı. Gülbey, "Artık bebekler ölmesin" dedi.

ASİMDER Marmara Bölge Başkan Yardımcısı Serkan Yarımay ise, tüm İslam aleminin Ramazan ayında biraz daha candan yürekten ibadete sarılması gerektiğini vurguladı.

Zeynebiye Camii İmamı Hamit Turan da, herkesin Ramazan ayının bereketinden istifada etmesini dilerken, Gazze'de yaşananlardan ötürü yüreğinin buruk olduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkalı Marmara Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title