Haberler

Aşık Veysel Duyguyla Anıldı

Güncelleme:

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği iş birliği ile düzenlenen bu geceye katılım oldukça yoğundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı ve Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği iş birliği ile Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde vefatının 41.yılında Aşık Veysel Anma Gecesi ve Cengiz Özkan konseri düzenlendi.

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği iş birliği ile düzenlenen bu geceye katılım oldukça yoğundu. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, BEYSİVDER Başkanı Halit Tuna, CHP Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, MHP Belediye Başkan Adayı Av. Ethem Baykam, CHP İlçe Başkanı Yaşar Genç, MHP İlçe Başkanı Ali Aydın ve Sivas Platform Başkanı İsmail Erdem ve Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer de geceye katıldı. Açılış konuşmasını yapan BEYSİVDER Başkanı Halit Tuna sözü fazla uzatmadan Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer'e devretti. Çiğdem Özer, bu önemli ve özel geceye davetli olduğu için mutluluk duyduğunu, Aşık Veysel'in torunu olmaktan ve her sene olduğu gibi bu sene de sizlerin arasında olmaktan onur duyduğunu belirterek Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun olmak üzere salonda bulunan misafirlere teşekkür etti. BEYSİVDER Başkanı Halit Tuna geceye katılımından dolayı Çiğdem Özer'e çiçek takdim etti.

"Aşık Veysel'i Yaşatacağız"

Başkan Uzun konuşmasında;" Merhum Aşık Veysel anısına düzenlemiş olan bu gecede katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bütün aşıklarımızı rahmetle anıyorum. Aşık Veysel'in felsefesini, şiirlerini bugüne taşımak, yaşatmak dileğiyle başta BEYSİVDER Başkanı Tuna olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Usta isim Aşık Veysel'i yaşatacağız"dedi.
Gecenin sonunda Cengiz Özkan ve Muharrem Temiz, Aşık Veysel'in şarkılarıyla izleyenleri duygulandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Uzun Halit Tuna Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title