Haberler

Ashley Judd'a Bravo

Ünlü Yıldız Ashley Judd, Hindistan'da Kadınlara, Hıv/aıds'e Karşı Mücadelede Haklarına Sahip Çıkmalarının Önemini Anlattı.

ÜNLÜ YILDIZ ASHLEY JUDD, HİNDİSTAN'DA KADINLARA, HIV/AIDS'E KARŞI MÜCADELEDE HAKLARINA SAHİP ÇIKMALARININ ÖNEMİNİ ANLATTI.

Ünlü yıldız Ashley Judd, Hindistan'da kadınlara, HIV/AIDS'e karşı mücadelede haklarına sahip çıkmalarının hayati önemi bulunduğunu anlattı.

Judd, Mumbai'de yayımlanan DNA gazetesine yaptığı açıklamada, hedef kitlesi kadın olan HIV/AIDS'in yayılmasını önleme çalışmalarının başarılı olduğunu belirtti.

Birçok kadının 'başka insanlar için hayalleri olduğunu', ama 'kendileri için bir hayalleri olmadığını' belirten Judd, 'Bu çok acı verici' dedi.

Merkezi Washington'da bulunan bağımsız Uluslararası Nüfus Çalışmaları grubunun temsilcisi olarak Hindistan'a giden ünlü yıldız, Hindistan'ın eğlence ve finans başkenti Mumbai'de 'seks işçileriyle' de görüştü. Sağlık görevlileri, eskiden Bombay olarak bilinen Mumbai'de en az 10 bin 'seks işçisinin' olduğunu belirtiyor.

5,7 milyon HIV/AIDS'li hastanın bulunduğu Hindistan, virüs taşıyanların

sayısının en çok olduğu ülke.

Yakın zamanlarda 'Bug' ve 'Come Early Morning' gibi filmleri vizyona giren Judd, HIV/AIDS'le mücadele için dünyanın birçok bölgesinde düzenlenen programlara katılıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title