Haberler

Asgari Ücretli Aileye 'Recep, Tayyip, Erdoğan' Sürprizi

Sivas'ta aşı tedavisi sonucu hamile kalan 26 yaşındaki Dilek Akıncı, dün sabaha karşı üçüz erkek bebek dünyaya getirdi.

Sivas'ta aşı tedavisi sonucu hamile kalan 26 yaşındaki Dilek Akıncı, dün sabaha karşı üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Üçüzlerin asgari ücretle çalışan babası Kemal Akıncı, çocuklarına Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerini vereceğini söyledi.

Sivas'ta Emek Mahallesi'nde oturan ve 2006 yılında evlenen Kemal-Dilek Akıncı çiftinin aynı yıl Hilal adını verdikleri 1 kız çocukları dünyaya geldi. Sonrasında ikinci çocuğu isteyen çiftin bu isteği gerçekleşmedi. Bunun üzerine çift Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. Dilek Akıncı için aşı tedavisi uygulandı. Başarıya ulaşan tedavi sonucunda genç kadın bu yıl tekrar hamile kaldı. Dilek Akıncı, dün sabaha karşı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde üçüz bebek dünyaya getirdi. Üçü de erkek olan bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Her biri yaklaşık 2 kilo ağırlığındaki bebeklerin yaklaşık 20 gün boyunca kuvözde kalacağı öğrenildi.

ÜÇÜZLERİNE CUMHURBAŞKANININ İSMİNİ VERECEK

Bir dinlenme tesisinde asgari ücretle fırıncı olarak çalışan baba Kemal Akıncı, çocuklarının üçüz olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Cenabı Allah herkese nasip eylesin. Çok güzel bir duygu bu. İsimlerini sayın Cumhurbaşkanımızın ismini koyacağız. İsimleri 'Recep', 'Tayyip' ve 'Erdoğan' olacak. Nasip kısmet olursa anneleri ve çocukları hastaneden çıktıkları zaman isimlerini vereceğiz. dedi. Eşinin ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Akıncı daha öncede bir kızının olduğunu ifade ederek, Şimdi 3 de oğlum oldu. Günümüz şartlarında 4 çocuk yetiştirmek zor olacak ama yapacak bir şey yok. Çalışacağız, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Nasip kısmet olursa bir şekilde bu durumun üstesinden geleceğiz diye konuştu. Anne Dilek Akıncı ise mutlu olduğunu belirterek, Çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Daha bende göremedim bebekleri, çok da merak ediyorum. Şükür sağlık durumları iyiymiş. Ayağa kalkınca hemen yanlarına gideceğim diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AAA:

ALLAH COCUKLARA UZUN ÖMÜR SAĞLIK VERSİN AMA BEBEKLERİN BABASI DURUMUNDAN MEMNUN SANIRIM ASGARİ ÜCRETLE CALISIYORMUS VE BEBEKLERİN İSMİN RECEP TAYYİP ERDOGAN KOYACAKMIŞ NE DİYELİM TABİİ ASGARİÜCRETİDEN 3 COCUGU OLANDAN VERGI ALMAYACAKYA BU YUZDEN SANIRIM NE DİYELİM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title