Haberler

Asena'ya, Erkek Arkadaşının Yanında İbo'yu Sordular

Güncelleme:

Ünlü oryantal, "İbrahim Tatlıses ameliyat için Amerika'ya gitti, kendisiyle görüştünüz mü?" sorusunu duyunca sinirlendi ve hiçbir soruyu yanıtlamayacağını söyledi.

Asena ve erkek arkadaşı, mekân çıkışı patlayan flaşlarla birlikte birbirinden uzaklaştı.

İBO İLE İLGİLİ SORULAR SİNİRLENDİRDİ

Asena, önceki akşam Etiler'deki bir restoranda arkadaşlarıyla buluştu. Ünlü oryantal, mekâna bir erkek arkadaşıyla geldi. Gecenin sonunda da aynı kişiyle mekândan ayrılan Asena, "İbrahim Tatlıses ameliyat için Amerika'ya gitti, kendisiyle görüştünüz mü?" sorusunu duyunca sinirlendi, hiçbir soruyu yanıtlamayacağını söyledi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri İbrahim Tatlıses Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

marazMobil-ANDROID:

bu kadına aşığım

3
11
yanıtYanıtla
esra:

midesizler silsilesi

11
1
yanıtYanıtla
tokatMobil-ANDROID:

sanki bilmiyormu erkek arkadaşi aralarinda olanlari

7
1
yanıtYanıtla
sewinç:

gazetecilerde ayıp etmiş yani. . . sonucta ibo sahiplenip sewseydi bırakmazdı. . asena iboyu sewiyordu

2
1
yanıtYanıtla
Imalion:

AAA seni ASENA yapan kişi iki güzel laf söyler insan İBOnun güzel bir şarkısı var NANKÖR KEDİ insan bir şey söyler

1
2
yanıtYanıtla
kimsenMobil-ANDROID:

NOLUKI ONLARA OYLE LAFLARDAN ZEVK ALIR PNLAR YUZUNE BALACAK HALMI VAR YASASIN D.Y.O .BOYARI

1
1
yanıtYanıtla
ayla:

bu maymun asenayı kim ne yapsın ben kadın olmama ramen igrenç

1
0
yanıtYanıtla
almilaMobil-ANDROID:

gerizekalı açık giyinmeyi bir insan bu kadar abartırmı ezil. kepaze

0
0
yanıtYanıtla
dilek k.:

ulan kadına yapmadığı kalmadı hala yıllar geçti ibo soruluyor şaka gibi! ve yanında erkek arkadaşı varken bu gazetecilerde az yuva yıkmıyor bu haberleriyle! onlarda geniş oldular bii yaa ayıptır kardeşim size bunun dersini vermiyorlar mı!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title