Haberler

Asena, Mezdeke Dansçısının Tabutuna Sarılıp Ağladı

Güncelleme:

Dans grubu 'Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur (49), Fulya'daki evinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu. Asena, cenaze aracına konulan tabuta sarılarak ağladı.

Dans grubu 'Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur (49), Fulya'daki evinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu. Kanbur'un vücuduna 5, yüzüne de 1 kurşun isabet ettiği öğrenildi. Kanbur'un ablası ile dansöz Asena Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere cenaze aracına konulan tabuta sarılarak ağladı.

EVİNDE 6 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, dün saat 20.30'da Şişli Fulya, Narçiçeği Sokak'ta bulunan Mimozai Apartmanı giriş katında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi 'Mezdeke' dans ekibi üyesi Aynur Kanbur'a evinde 6 el ateş etti. Kurşunlardan 5'i Kanbur'un vücuduna, 1'i de yüzüne isabet etti. Saldırı sonrasında Aynur Kanbur olay yerinde yaşamını yitirdi.


Kimliği belirsiz saldırgan kayıplara karıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.


YAKINLARI VE ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kanbur'un cinayate kurban gittiğini öğrenen yakınları, sevenleri ve arkadaşları olay yerine akın etti. Abla Dilek Kıymış kız kardeşinin cenazesi evden çıkarılırken sinir krizleri geçirdi. Abla Kıymış ile oryantal Asena, Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere cenaze aracına konulan tabuta sarılarak uzun süre ağladı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adli Tıp Kurumu Asena Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (20)

Ekim29:

Bugün set aşkı yaşayan yada eşini aldatan ünlülerden çok daha namuslu ve çok daha mütavazi yaşayan birinden bahsediyoruz. Lütfen yorum yazarken biraz dikkat edin.

23
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BEN MERHUMEYİ TANIMAM ETMEM. AMA TV İSİMLERİNİ DUYDUM. RABBİM TAKSİRATINI AFFETSİN. ÖLÜLERİN ARKASINDAN KONUŞULMAZ. LÜTFEN TANIYOMUŞ GİBİ İNCİTİCİ ŞEYLER YAZMAYIN. NERDEN BİLİCEKSİNİZKİ HAYATINI. BELKİDE DÜNYANIN EN MERHAMETLİ İNSANI OLABİLİR. VEYA YARDIMSEVER BİR İNSAN. RABBİM AFFEDİCİDİR BİZE LAF DÜŞMEZ SADECE RAHMET DİLEYİN ÖENMLİ OLAN SON NEFESTE İMAN.

22
2
yanıtYanıtla
aaa Mobil-ANDROID:

ateşin bol bol olsun

7
17
yanıtYanıtla
EMEL SOYLU:

TERBİYESİZ YA UMARIM SENIN OLUR OLMUS INSANA BU DENILIRMI ALLAH SIZ VE VICDANSIZ PİSLİK. . . . .

yanıt1
yanıt1
yasemin:

sen kımbılır nasıl bı ateste yanacaksın once kendıne bak

yanıt3
yanıt1
adil:

cinayete kurban giden bir kadının ardından bu kadar iğrenç yorum yapılabilecek söze insanlık timsali hikayelerin ardında gerçekte iğrenç mahlukların yaşadığı ülkenin adı türkiye

18
1
yanıtYanıtla
GEZGİN152:

ALLAH RAHMET EYLESİNN. . . ARDINDAN APTALCA YORUMLAR YAPANLAR ALLAH SİZİNDE BELANIZI VERSİN. . . .

12
5
yanıtYanıtla
selo can:

Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin katili biran once yakalansin

12
3
yanıtYanıtla
CİMİLLİ:

chp li olarak üzüldüm büyük birkayıp memleket sevdalısı cagdaş bir insandı bunu yapanların yanına kalmıycak

4
10
yanıtYanıtla
MEMO:

ZATEN BUNA KİM ÜZÜLÜR YA CHP YA HDP NEDE OLSA SİZİ EKRAN KARŞISINDA EYLENDİRECEK BİRİ GİTTİ

yanıt2
yanıt3
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title