Haberler

Asena Atalay Sessizliğini Bozdu: Vampir Değilim, Kıskanmıyorum!

Güncelleme:

Eski eşi Caner Erkin'e oğullarının nafakası için dava açan Asena Atalay, "Ben ne paragözüm, ne de vampirim." dedi. "Eski eşimi de kıskanmıyorum" sözleriyle de Şükran Ovalı'ya gönderme yaptı.

Oğulları Çınar'ın nafakasını ödemediği gerekçesiyle eski eşi Caner Erkin'e 451 bin liralık icra takibi başlatan Asena Atalay, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Renkli Sayfalar" programına konuştu.

"VAMPİR DEĞİLİM"

Açtığı icra davası ve Caner Erkin'in oğlunun velayetini almak istemesiyle ilgili konuşan Asena Alatay, "Paranın peşinde değilim. Ama oğlumuz henüz babasının evlendiğini bilmiyor. Birbirlerini çok az görüyorlar. 5 buçuk yaşındaki çocuğu anneden nasıl alacaklar? Onu 9 ay taşıdım, 22 ay emzirdim! Ben ne paragözüm, ne de vampirim" dedi.

"ESKİ EŞİMİ KISKANMIYORUM"

Şükran Ovalı ile hayatını birleştiren eski Caner Erkin'le ilgili Asena Atalay, "Eski eşimi hiç kıskanmadım. Bizimki zaten bitmişti. İsterdim ki, karısıyla modern bir şekilde görüşülsün. Onun çocuğu, Çınar'ın kardeşidir. Caner'e düşman değilim." şeklinde konuştu. Asena'nın bu sözleriyle Şükran Ovalı'ya gönderme yaptığı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin Kanal D Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title