Haberler

Asena Atalay ile Caner Erkin'in Davasında Hakim Çileden Çıktı: Sizi Tutuklama Yetkim Var

Güncelleme:

Asena Atalay ve Caner Erkin'in çocuklarının velayeti için açtıkları davada tartışma çıktı. Hakim tarafların avukatlarına sinirlenip "Sizi tutuklama yetkim var." dedi.

İstanbul 11. Aile Mahkemesi'nde görülen velayet davasına davalı Asena Atalay avukatı ile katılırken davacı Caner Erkin'i avukatları temsil etti.Mahkeme hakimi, Asena Atalay ile Caner'in avukatları arasında yaşanan tartışma üzerine "Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum" dedi.

HAKİM: BU DAVA ÇOCUK REŞİT OLANA KADAR SÜRER

Taraflar arasında sık sık tartışma çıkınca mahkeme hakimi, "Siz böyle yaparsanız bu dava çocuk reşit olana kadar sürer" dedi. Asena da keşke reşit olana kadar sürse de Caner korkudan iki hafta da bir oğlunu görse" dedi.

TARTIŞMA ÇIKTI

Caner'in avukatları da Asena'nın kardeşi Alican Atalay hakkında savcılığa sahte çek düzenlemek ve dolandırıcılık suçundan, Caner'in suç duyurusunda bulunduğunu belirterek tanıklığını kabul etmediklerini söyledi. Bunun üzerine Asena Atalay yüksek sesle, "Bu dava çocuk davası. Para davası değil. Caner gelip davasına sahip çıksın" diyerek tepki gösterdi. Mahkeme hakimi de kürsüyü yumruklayarak tarafları susturamaya çalıştı. Ancak tarafların bağırarak kavga etmeleri üzerine hakim mahkeme salonunu terk etti.

"SİZİ TUTUKLAMA YETKİM VAR"

Tarafların tartışmayı bitirmesi üzerine hakim, taraflara nasihatte bulunarak, "Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum. Ben magazini bilmem, hakimim. Kararlarımla konuşurum. Asena anne olarak hisleriyle konuşuyor. Ama avukatlar saygılı olma" dedi. 11. Aile Mahkemesi hakimi Seren Serengil'e de zorlama hapsi vermişti.

ASENA: TÜRKİYE'Yİ İLGİLENDİREN DAHA BÜYÜK SORUNLAR VAR

Asena Atalay duruşma çıkışı, "Dünyayı ve Türkiye'yi ilgilendiren daha büyük sorunlar var arkadaşlar. Çınar gayet mutlu, gayet sağlıklı. O yüzden çok konuşulacak bir şey yok" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Caner Erkin İstanbul Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

bahri olige:

Bu işi berkay çözer!

5
1
yanıtYanıtla
ali.van:

guzel.kadin

1
4
yanıtYanıtla
REALİST:

ortak velayet verin ne tek taraflı velayet vermek sizce adilmi? tek taraflı velayet bir tarafı analık yada babalık gibi yapıyor çocuğunu görmek için özel izinler icra dosyasına para yatırma pedagog ve polis eşliğinde çocuğu teslim alma hayırdır ya? ebeveynlere maddi manevi neden bu kadar eziyet ediyorsunuz

5
0
yanıtYanıtla
ugur yazici:

yok canim su dunyada sizin veletlerinizden ve kacamaklarinizdan onemli ne olabilir ki dunya sizin etrafinizda donuyor

4
1
yanıtYanıtla
ttt:

Çocuk evliliklerine karşı olanlar bu tarz kişilerin evliliklerine neden karşı çıkmıyo? Hem bunların boşanma ihtimalleri çok yüksek, doğan çocuklarıda madur...

4
0
yanıtYanıtla
KEKLİK:

Aynen gardaşım doğru demişsen. BABALIK testi yapmaktan bıktı laboratuvarlar çocuklar doğuyor ana baba karışık. . Kimin eli kimin cebinde belli değil.

yanıt1
yanıt0
Harun:

Uydurma haber Disiplin hapsi avukatlar hakkında uygulanmaz HMK 151/2

4
0
yanıtYanıtla
ACEMİ:

Bnim bildiğim, vatandaşa hakim veya Savcı 1 ay hapis cezası verebilir.

yanıt1
yanıt0
türkiye:

hakim amca at bunları türkiyeden olsun bitsin ya işimiz gücümüz yokta bunlarlamı ugraşacagız mahkemede veliyatmış yok şuymuş yok buymuş asena işi güçü para koparmak canerden kadın gibi evinde oturaydın madem otel odalarında ne işin var asene kadın şimdi buldun caner gibi adamı para koparmak için on takla atıyorsun

2
0
yanıtYanıtla
Malkoçzati:

ne kadar saçma ne kadar lüzumsuz olay haber varsa bizde bize bunlardan hergün hergün haberciler?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title