Haberler

Asena Atalay, 4 Milyonluk İşi Batırdı

Güncelleme:

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'ın iş kadınlığı kısa sürdü. Erkin'den boşandıktan sonra maddi sıkıntı yaşayan Atalay, yaklaşık 4 milyon TL zarar etti.

Geçtiğimiz günlerde Caner Erkin'den boşanan ve eski eşinin 2 milyon 700 bin TL değerinde araç hediye etmesi ile gündeme gelen Asena Atalay'ın, iş kadınlığı hevesi de kısa sürdü. Eşinin hediye ettiği 4 milyon TL değerindeki spor aracı satarak bu işe yatırdığı öğrenilen Atalay'ın, bu parayı batırdığı iddia edildi.

FABRİKAYI VE OFİSİ KAPATTI

Yurt dışından topladığı ekibin de işine son veren ve Anadolu yakasında kiraladığı fabrikayı kapatan Atalay, son olarak Akaretler'deki ofisini de kapattı.

Kaynak: Güneş

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (47)

HakanMobil-IOS:

Caner bundan ayrılmakla hayatının en iyi golünü attı

26
1
yanıtYanıtla
kenan:

salak her zaman salaktır, Caner iyi kurtuldun aslanım. topuna bak sen

22
1
yanıtYanıtla
TracersMobil-IOS:

Nefret geldi artık bu kadından !

22
0
yanıtYanıtla
begiri(van- muradiye)Mobil-ANDROID:

yeter lan yeter baska habermi yok ? hep beyin yikama o kadar sehidimiz askerimiz polisimiz varken ....

20
1
yanıtYanıtla
Muhtar:

Aç kalmaz böyleleri. . . Bulur bir başka enayi. . .

20
1
yanıtYanıtla
naci:

Bu memleketin kerizi bitmez. Bulur bi enayi. Anlamadığım güzel bir kadın da değil. 4 milyona neler yapılmaz ki. Rusyadan bir düzine güzel gelir o paraya. Ah caner ah. Akıl akıl gel peşime takıl misali.

16
1
yanıtYanıtla
fethi:

Zenginden alip fakire vermenin zamani fakir ekmek bulamiyor bunlarin keyfine bak....

15
1
yanıtYanıtla
civciv:

maddi sıkıntı yaşıyomuşş. . bak bu haberi oraya öyle yazan arkadaş. . . . sen milletle dalgamı geçiyosun. .

16
0
yanıtYanıtla
erdi:

bu nasıl bir evlilik başkası olsa katil olur kadında meymenet yok

15
0
yanıtYanıtla
TC CAN:

HER İKİİSİDE ÇOK KALİTESİZ İNSANLAR. . .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title