Haberler

Asarcıklı Hizmeti Hak Ediyor

Güncelleme:

Cemal Yılmaz Demir, Asarcık İlçesi'nde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Asarcık İlçesi'nde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu. Demir, "Asarcıklı hizmeti hak ediyor" dedi

Samsun'un Asarcık İlçesi'ne giden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bazı programlar gerçekleştirdi. Demir, Asarcıklı vatandaşların projelere sahip çıktığını belirterek, her türlü hizmeti hak ettiklerini söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve beraberindekilerle ilk olarak yapımı devam eden Halil Bilici İmam Hatip Lisesi inşaatını gezdi. Kısa süre önce temeli atılan okulun 3'üncü katına yükseldiğini söyleyen Demir, "Hayırseverlerin desteğiyle yapımına başlanılan inşaata Milli Eğitim Bakanlığı da ödenek çıkardı. İnşallah inşaatın gelecekteki eğitim öğretim dönemine tamamlanmasını planlıyoruz" dedi.

ASARCIKLI PROJELERE SAHİP ÇIKTI

Milletvekili Demir daha sonra Asarcık Müftülüğü görevine atanan Veysel Kazi'yi de makamında ziyaret etti. Asarcık'ta hem imam hatip lisesi hem de kuran kursu inşaatının hızla tamamlanmaya başladığını söyleyen Demir, "Asarcık halkı çocuklarının geleceğiyle ilgili bu yatırımlara sahip çıktı. Bu sebeple her türlü hizmeti hak ediyor. Hayırseverlerimizin desteği siz gibi bu işi sahiplenen yöneticilerle bu yatırımları tamamlayacağız. Göreviniz tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah Asarcık'a, Samsun'a ve Türkiye'ye güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

Demir, müftülük girişinde Kuran-ı Kerim öğrenen vatandaşların dersine de katılarak, bazı sorular sordu.

10 YILDA 100 YILLIK DEĞİŞİM

Programlardan sonra AK Parti Asarcık İlçe Başkanlığı'na geçen Demir, burada partililerle bir araya geldi. Türkiye'nin 10 senedir AK Parti iktidarı ile çok önemli reformlara şahitlik ettiğini belirten Demir, "Değişime tanıklık ederken hep birlikte sorumluluk aldık. Onun için ne kadar övünsek azdır. Bizler, Türkiye'yi 10 senede 100 senelik değişime götüren partinin mensuplarıyız. Ancak, hiçbir başarıyı da yeterli görmeyeceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti Asarcık Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title