Haberler

Asarcık İHL 2. Kata Yükseldi

Güncelleme:

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde 24 derslikli olarak yapımına başlanan Halil Bilici İHL'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Dernek Başkanı Hüseyin Akkuş, hayırseverleri inşaatlarına destek vermeye davet ediyor.

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde geçtiğimiz mayıs ayında 24 derslikli olarak yapımına başlanan Halil Bilici Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) inşaatı 2'inci kata ulaştı. İHL Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Akkuş, hayırseverlere '1 tuğla da siz koyun" diyerek yardım çağrısı yaptı.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir öncülüğünde 5 bin 700 metrekare üzerinde kurulması planlanarak yapımına başlanan Asarcık İHL'nin inşaatı hızla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Hüseyin Akkuş, "Derneğimiz tarafından hayırseverlerin bağışları ile yapılan ve toplamda 5 kat olan okulumuz 2'inci katına ulaştı. Bu süreçte hayırseverlerimizin katkısına ihtiyacımız var. Milli Eğitim Bakanlığının 'Eğitime yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında yapılacak nakdi veya ayni bağışların tamamı için vergi indiriminden faydalanabiliniyor. Bu kapsamda Asarcık İmam Hatip Lisesi'nde bir tuğlada benden olsun diyorsanız; TC Ziraat Bankası Samsun Asarcık Şubesi; 1432 57896432 -5001 (İBAN: TR55000 100 1432 57896432-5001) numaralı hesaplara bağış yapabilirsiniz" diye konuştu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ise, verdiği desteklerden dolayı başta Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve Kaymakam Sedat Ateş'e teşekkür ederek, "Hayırseverimiz Cemal Yeşilyurt'a da verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Samsun Valiliği, Asarcık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Asarcık İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin imzaladığı protokol çerçevesinde yapımına başlanan okulun 2013 yılı içerisinde kaba inşaatının bitirilmesi hedefleniyor. İnşaata bugüne kadar yaklaşık 1 milyon TL harcandı. Proje bedeli ise 4,5 milyon TL. İnşaatımızı bir an önce tamamlamak için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç var" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Akkuş Ak Parti Asarcık Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title