Haberler

Asansörle Duvar Arasında Ayağı Sıkışınca Hastanelik Oldu

Beyoğlu Kasımpaşa'da bir iş yerinde çalışan Ali Sever asansörde yük çıkardığı sırada sağ ayağını asansör ile duvar arasına sıkıştırdı.

Beyoğlu Kasımpaşa'da bir iş yerinde çalışan Ali Sever asansörde yük çıkardığı sırada sağ ayağını asansör ile duvar arasına sıkıştırdı. Diğer işyeri çalışanları tarafında kurtarılan kişi ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olay Beyoğlu Camiİ Kebir mahallesi Bülent Demir caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde gerçekleşti. Ali Sever isimli çalışan dükkanın üst katından zemin kata mal indirdiği sırada sağ ayağı asansör ile duvar arasındaki boşluğa sıkıştı. Durumu gören diğer çalışanlar Ali Sever'e yardıma koştu. Çalışanlar tarafından Sever'in ayağı sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yaralı kişiyi üst kattan ambulansa taşıdı. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Severin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kasımpaşa Ali Sever Beyoğlu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title