Haberler

Hopa'da Kadir Topbaş Protestosuna Polis Müdahalesi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, memleketi Artvin'in Hopa İlçesi'nde protesto edildi. Protesto eden bir gruba polis müdahale etti.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde doğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, Artvin'in Hopa İlçesi'ndeki AK Parti milletvekili tanıtım mitingi olaylı geçti. Topbaş'ı protesto eden bir gruba polis müdahale ederek alandan uzaklaştırdı.

PROTESTO ÇAĞRISI

Kadir Topbaş'ın Hopa'ya gelişi öncesi sosyal medyada duyuru yapan Halkevleri üyeleri protesto çağrısında bulundu. Bunun üzerine, Artvin'in yanı sıra Rize ve Trabzon'dan gelen çevik kuvvet ekipleri ve TOMA araçları miting alanı çevresinde önlem aldı.


PROTESTOCU YAKA PAÇA ALANDAN ÇIKARILDI

İlçe meydanından mitingin yapılacağı sahildeki festival alanına kadar olan güzergah polis ekipleri ile çevrildi. AK Parti Artvin Milletvekili adayları ile birlikte ilçeye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kürsüye çıkarak vatandaşları selamladı. Bu sırada Topbaş'ı protesto eden bir kişi yaka paça alandan çıkarıldı.


YUHALAYIP PET ŞİŞE FIRLATTILAR, POLİS MÜDAHALE ETTİ

Miting alanı kenarına gelen Halkevleri üyeleri, konuşma yapmaya başlayan Kadir Topbaş'ı yuhalayarak protesto etti. Gruptaki bazı kişiler ellerindeki plastik su şişelerini alana doğru atmaya başlayınca polis gruba copla müdahalede bulundu. Grubu alandan uzaklaştıran polis ile eylemciler arasında arbede yaşandı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA HOPA'DAN AYRILDI

Mitingde konuşan Kadir Topbaş, seçimlerde istikrardan yana oy kullanmalarını ve Artvin'in daha güçlü hizmet alabilmesi için iki milletvekili adayını da Meclis'e göndermelerini istedi. Konuşmasının ardından vatandaşları selamlayan Topbaş geniş güvenlik önlemleri altında Hopa'dan ayrıldı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş İstanbul Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (32)

Adınızı Yazın:

ak partıye oy vermem ıcın 3 sey gereklı ya aptal olcam ( yalanlarına ragmen )ya ımansız olcam ( camıde sıyasete )yada vatan haını olcam ( kandılde gorusmelere )

52
33
yanıtYanıtla
tugay musa:

AŞKINA KOŞAN YORULMAZ YANINDAYIZ RTE UZUN ADAMMM

21
24
yanıtYanıtla
doktormobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

oyum HDP ye

17
24
yanıtYanıtla
mahomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kadir baba bosver sen isine bak biz seni seviyor ve biliyoruz bu eylemci parali asker.

17
17
yanıtYanıtla
bu ara çok darlanan yorumcumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu zihniyet kendi bağrından çıkana bile nefret eden adi bi Zihniyettir. Kadir bey sen efendisin. Oyumuz her daim sana

17
16
yanıtYanıtla
MustafamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu memleket ıçin gecesini gündüzüne katan adama..saygisizlik yapan vatana ihanet edenle aynidir...

7
25
yanıtYanıtla
Emrah deniz Mobil-IOS:

Bu top başın hopada ne işi var..??

23
8
yanıtYanıtla
ali osman karadumanMobil-ANDROID:

ulan bunlar kafayı yemiş kadir bey adamdir

17
13
yanıtYanıtla
eskiakpli:

hırsızzz diye bağırmışşş

20
7
yanıtYanıtla
ÂsMobil-IOS:

En doğal hak herkes sevmek zorunda değil

17
9
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title