Haberler

Artvin'de Off-Road Heyecanı

Güncelleme:

Artvin'de Kafkasör Yaylası'nda özel hazırlanan zorlu parkurda düzenlenen 2. Artvin Off - Road Oyunları heyecanlı geçti.

Artvin Off-Road Oyunları'na Artvin'in yanı sıra Elazığ, Sivas, Kahramanmaraş, Iğdır, İstanbul, Giresun, İzmit, Samsun, Erzurum, Rize, Trabzon, Azerbaycan ve Gürcistan'dan 41 ekip katıldı. İki gün süren yarışmalarda 8 kişinin yarıştığı kadınlar kategorisinde Sibel Kantar Yazan, dört yarışmacını katıldığı yaşlılar kategorisinde ise 63 yaşındaki Yücel Şatır birinciliği elde etti.

Yarışların ikinci gününde ise 1 kilometre uzunluğundaki parkurda yarışçılar lastik geçişi, derin kuyu, sıralı tümsek, çapraz çukur olmak üzere zorlu 21 kapıdan geçmeye çalıştılar. Etapları tamamlayan ekiplerden dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Artvin Off-Road Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, "Gürcistan, Azerbaycan ve ülkemizdeki bir çok ilden kaliteli ekipler yarışmaya katıldı. Pistte taş, kaya ve kütük yok. Benzinli araçlarımıza zarar verdiği için aşırı su kullanmadık ama bol miktarda çamur vardı. Çukurlarımız, atlama, uçma tepelerimiz var. Kırıcı bir parkur yapmadık ama seyredenlerin eğlendiğini sanıyorum" dedi. - Artvin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Gürcistan Elazığ Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title