Haberler

Artvin Belediiye Başkanı Kocatepe, Kurban Pazarını Gezdi

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kurban pazarını gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kurban pazarını gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kocatepe'ye, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak da eşlik etti.

Artvin Belediyesi tarafından Artvin - Yusufeli kara yolu Deriner Barajı şantiye sahası içerisinde kurulan kurban pazarını gezen Kocatepe, burada kurban satıcıları ve kurban almaya gelen vatandaşlarla bir süre görüşerek, bayramlarını kutladı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kurban satıcıları, kurban pazarına belediye tarafından yapılan hizmetin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Beciler, geçmiş yıllara oranla  rahat, güvenli, güzel, sağlıklı ve iyi bir ortamda kurban pazarlayacaklarını belirtti.

Özellikle akşam saatlerinde karanlık nedeniyle satışlarda ve hayvan bakımlarında bazı sıkıntılarla karşılaştıklarını söyleyen kurban satıcıları, kurban satış pazarında yapılan ışıklandırma çalışmalarının ise oldukça isabetli olduğunu dile getirdi.

Kocatepe, bu yıl kurban satış yeri için daha farklı projelerinin bulunduğunu ancak zaman açısından tasarladıkları çalışmaların önemli bir bölümünü yetiştiremediklerini ifade ederek gelecek yıl kurban satış yerini modern ve Artvin'e yakışan bir kurban pazarına dönüştürmek için daha büyük değişikliklere gideceklerini söyledi.

Bu yıl Artvin Belediyesi'nin Zabıta Müdürlüğü'nün 24 saat kurban pazarında görev yaptığını hatırlatan Kocatepe, kurban pazarı esnafına hayırlı satışlar temennisinde bulundu.

Kurban pazarına 500 küçükbaş,  200 büyükbaş kurbanlığın satışa sunulduğu, ayrıca Kurban Bayramı süresince de belediye ekipleri tarafından alanın ve genel çevresinin temizliği sağlanarak günlük temizlik ve dezenfekte işlemleri gerçekleştirileceği belirtildi. - Artvin

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mehmet Kocatepe Erkan Balta Ak Parti Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title