Haberler

Arslan: Muslera Haksız Rekabete Yol Açıyor

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray'a mağlup oldukları maç sonrası, "Muslera bu ligin dengesini bozuyor. Haksız rekabete yol açıyor." dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernanda Muslera'yı överek, "Haksız rekabete yol açıyor." dedi.

KENDİ EVİNDE BOYUN EĞDİ

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Ege ekibi Akhisar Belediyespor sahasında ağırladığı güçlü rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.

"1-0 BİZE PAHALIYA MAL OLDU"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Maç öncesi planlamada 2 forvet arkasında Soner'i 10 numara gibi başlamak istedik. Galatasaray'a karşı önde basalım istedik. Arka arkaya kornerlerden bir gol bulduk, golü bulduk ama oyunu kaybettik. O 1-0 bize biraz pahalıya mal oldu. Maçı bitirdik gibi davrandık.

"HAKSIZ REKABETE YOL AÇIYOR"

İlk yarı Galatasaray üstünlüğüyle geçti. İkinci yarı oyuncu değişikliği ile beraber oyunu tuttuk. Skoru değiştirecek pozisyonlar da bulduk ama kaleci Muslera'yı geçemedik. Muslera bu ligin dengesini bozuyor. Haksız rekabete yol açıyor. İnanılmaz bir kaleci.

"HATALARIMIZ VAR"

Yediğimiz bir gol Douglao'nın sorumsuzluğu. Geçen hafta Kayseri'de attığımız golü, bu hafta kendi kalemizde gördük. Gafil avlandık. Golden sonra zaten Galatasaray dizginleri ele almıştı. Daha sonra maçı çevirmek zaten kolay değildi. Hatalarımız var. Bizim kaderimizde de Galatasaray'ı yenememek gibi bir durum var herhalde" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Galatasaray Muslera Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title