Haberler

Arsenal, İlk Kez 3-0 Geriye Düştüğü Maçı Kaybetmedi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, Bournemouth karşılaşmasından 3-3'lük skorla ayrıldı, ilk kez 3-0 geriye düştüğü maçı kaybetmedi.

Son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışına şahit olan İngiltere Premier Ligi'nde dün gece oynanan maçta Arsenal, 3-0 geriye düştüğü Bournemouth deplasmanında son anlarda attığı golle 3-3 berabere kalmayı başardı ve şampiyonluk mücadelesine devam etti.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Mesut Özil'in forma giymediği maçta Bournemouth ile karşılaşan Arsenal, 16. dakikada Daniels ve 20. dakikada Wilson'un penaltı golleriyle ilk yarıyı 2-0 mağlup kapattı. Bournemouth'un 58. dakikada Fraser'ın golüyle 3-0 öne geçtiği maçın 70. dakikasında rakip kaleye ilk isabetli şutunu atan Arsenal, Şilili yıldız Sanchez'in attığı gol ile farkı 2'ye indirdi. Fransız teknik adam Arsene Wenger'in öğrencileri, bu golden 5 dakika sonra Perez'in kaydettiği golle skoru 3-2'ye getirdi. Arsenal, 82. dakikada Francis'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Bournemouth karşısında Fransız forvet Giroud'nun uzatma dakikalarında gelen golüyle 3-3'lük beraberliği yakaladı ve 20. haftayı bir puanla kapadı.

Premier Lig'e iki sezon önce yükselen rakibiyle daha önce yaptığı 3 maçı da kazanan Arsenal, Premier Ligde ilk kez 3-0 geriye düştüğü bir mücadeleden beraberlikle ayrıldı ve puanını 41'e çıkardı.

WENGER "BU MAÇ BİZİM İÇİN FİZİKSEL VE ZİHİNSEL BİR TESTTİ"

Karşılaşma sonu açıklamalarda bulunan Arsenal menajeri Wenger "Maçı kaybetmeyi reddettik" dedi.

Wenger "Bu maç bizim için fiziksel ve zihinsel bir testti. Rakibimiz maça çok daha hızlı başladı ama 3-0 geriye düşmemize rağmen zihinsel açıdan güçlü olduğumuzu gösterdik. Maçı kazanmak ve üç puan almak için buradaydık, ancak diğer burada Liverpool'a karşı dört gol atan Bournemouth'un hızıyla baş etmek zorundaydık. Sonuçta 1 puan almayı başardık" değerlendirmesinde bulundu.

DİĞER MAÇLAR

Premier Lig'de dün akşamın diğer maçlarında, Swansea City, deplasmanda Crystal Palace'ı 2-1, Stoke City ise sahasında Watford'u 2-0'lık skorlarla mağlup etti.

İngiltere'de bu akşam ise lider Chelsea ile Tottenham karşılaşacak. Londra derbisinin başlama saati 23.00.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bournemouth İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title