Haberler

Arkas Avrupa'ya Alkışlarla Veda Etti

CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play off ilk maçında evinde 3-0 mağlup olduğu Dinamo Moskova'ya Rusya'da da aynı skorla yenilerek elenen Arkasspor, ortaya koyduğu performansla alkışlandı.

CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play off ilk maçında evinde 3-0 mağlup olduğu Dinamo Moskova'ya Rusya'da da aynı skorla yenilerek elenen Arkasspor, ortaya koyduğu performansla alkışlandı. Güçlü rakibi ile başabaş mücadele ettiği maçın setlerini 25-23, 25-22 ve 33-31'lik skorlarla kaybeden İzmir ekibinde Sanchez 17, Gökhan ise 16 sayı ile skor yükünü çekti. Antrenör Glenn Hoag, "Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Rus takımını tebrik ediyorum ve onlara başarılar diliyorum. Genç oyuncularımızın birçoğu burada oynadı ve çok şey öğrendi. Bu onlar için mükemmel bir deneyim oldu" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde 1 kez ikinci 2 kez de, 3'üncü olan, CEV Kupası'nı 1, Challenge Kupası'nı 2 kez müzesine götüren, Rusya Süper Ligi, Rusya Kupası ve Rusya Süper Kupası'nda 2'şer defa şampiyonluk yaşayan ve kendi liginde zirve yarışı veren Dinamo Moskova, 6'lı play off'a yükselirken, Avrupa'da havlu atan Arkasspor lige döndü.

Mavi beyazlılar, Efeler Ligi'nde normal sezonun son haftasında pazar günü deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Arkasspor, play off maçları öncesi 4'üncü sıradaki yerini korumak için İzmir'e 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dinamo Moskova Rusya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title