Haberler

Arkadaşını Parçalayıp Yiyen Alman 'Hannibal' Dehşet Gecesini Anlattı

Güncelleme:

Dünyanın bilinen en ünlü insan yiyen katili Armin Meiwes, kendisini meşhur eden cinayeti ve sonrasını 'Bir Yamyamla Görüşme' adlı belgeselde anlattı.

Ünlü Alman yamyam Meiwes'in hayatı belgesel film oldu. 'Bir Yamyamla Görüşme' adlı belgeselde tüyler ürperten cinayetin ayrıntılarını anlattı.

TÜM BİLİNMEYENLERİ ANLATTI

Dünyanın bilinen en ünlü insan yiyen katili Armin Meiwes (42), 2001 yılında öldürdüğü ardından yediği bilgisayar teknisyeni Bernd Brandes (43), cinayetiyle ilgili tüm bilinmeyenleri hayatının anlatıldığı belgeselde açıkladı.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER AMA...

İkili, internet üzerinde Brandes'in verdiği; 'Akşam yemeği - ya da senin akşam yemeğin' adlı bir online reklam sayesinde tanıştı. Bu reklamda ayrıca, 'Beni canlı canlı yeme şansı' teklifi de bulunuyordu. Çift buluştuktan sonra Meiwes'in gözlerden uzak olan çiftlik evine gitti. Burada cinsel ilişkiye girdikten sonra Brandes tatmin olmadığını ifade etti. 43 yaşındaki bilgisayar teknisyeni, canlı canlı yenmek istediğini Meiwes'e söyledi.


CİNSEL ORGANINI KESİP KIZARTTI

Brandes, yarım şişe schnapps içtikten sonra 20 tane uyku hapı yuttu. Meiwes, 'kendisinin isteğiyle' Brandes'in cinsel organını kesti. Daha sonra kızartılan organ ikili tarafından yendi. Meiwes bir süre sonra Brandes için küveti hazırladı. Her on beş dakikada bir Brandes'i kontrol ederken ona Star Trek romanını okudu. Meiwes, sabahın erken saatlerinde Brandes'i boynundan bıçaklayarak öldürdü ve bedenini parçalara ayırdı.


BEDENİNİN PARÇALARINI DERİN DONDURUCUYA KOYDU

Brandes'in kafasını bahçesine gömen Meiwes, bedeninin parçalarını derin dondurucuya koydu. Brandes'in bedenini 10 ay içinde öğünlerinde değerlendirerek tüketti. Meiwes kan donduran cinayetin 4 saatini kameraya kaydetti. Mahkemedeki duruşmasında bu 4 saatlik filmin 19 dakikası gösterildi.


"İLK ISIRIĞIN TADI ÇOK GARİPTİ"

Cinayet gününün akşamını anlatan Meiwes'in ifadeleri kan dondurdu: "Masayı hoş mumlarla dekore ettim. En iyi akşam yemeğimi hazırladım. Brandes'in kaba etinden bir parça biftek kızarttım. Bifteğe prenses patatesi adını koyduğum patatesler ve küçük lahanalar ekledim. Yemeğimi hazırladıktan sonra yedim. İlk ısırığın tadı çok garipti. Gerçekten tarif edemiyorum. Etin tadı domuz etine benziyordu ama daha sertti."


YAMYAMLIK ÜZERİNE ARAŞTIRMA YAPMIŞ

'Usta Kasap' (Der Metzgermeister) lakabı takılan Meiwes, kendisi 5 yaşında iken ailesini terk eden babasını davranışlarına sebep olarak gösterdi. Babasının ayrılışından sonra abilerinin de evi terk ettiğini aktaran Meiwes, 'evin terk erkeği' olarak kaldığını anlattı. Annesinin ölümünde sonra internette 'yamyamlık' üzerine araştırma yaptığını, insanların yenmeleri için kendilerini sundukları özel 'sohbet' odaları keşfettiğini ifade etti.


"BU ONUN İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ÖLÜMDÜ"

İnsan eti yeme takıntısının genç yaşlarda başladığını söyleyen Meiwes, Brandes'ten sonra bu takıntısını aştığını belirtti. Meiwes mahkemedeki ifadesinde, kurbanının özgür iradesiyle kendisine geldiğini ve hayatını sonlandırmasını istediğini anlatarak: "Bu onun için güzel bir ölümdü" sözlerini sarf etti.

Meiwes Avusturyalı genç bir öğrencinin polise ihbarıyla 2002 yılının aralık ayında yakalandı. Adam öldürme suçundan 30 Ocak 2004 yılında hüküm giydi ve 8 yıl hapse mahkum oldu. Hapiste geçirdiği süre zarfında Meiwes'in vejeteryan olduğu rapor edildi.






Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

ABREK Mobil-ANDROID:

Yiyen mi daha psikopatmış yenilen mi anlamadım.. Ne manyaklar var arkadaş...

42
0
yanıtYanıtla
........................:

yuh artık nasıl canavarlık bu. Mevlamın güzel nimetleri varken nasıl bir ruh halidir ki insan eti yeniyor. Tövbe ya. . . Allahım sen güzel ölümler nasip et. Bu tür insanları kahreyle.

31
0
yanıtYanıtla
ayça:

ıyyyyyyyyyyyyyyyy kusacam yemin ederim ne pislik insanlar var şu hayatta !!! 8 yıl??? dalgamı geçiyorlar o adamın yaşamaması lazım aslında

26
0
yanıtYanıtla
x:

Bence canlı canlı kızgın yağda kızartılsın.

yanıt7
yanıt0
husniyeMobil-ANDROID:

gelsin bizdeki pkk lilari yesin

22
2
yanıtYanıtla
sabri:

seni yerim hüsniye. .

yanıt2
yanıt0
sabro:

sabri noluyo la?herkeze asılıyon . . hahahhah . . . abazamısın ?helal la

yanıt1
yanıt0
abdulbaki:

avrupanın çivisi çıkmış. cinayete sekiz yıl vermişler çıktıktan sonra bakalım kimi yiyecek.

22
0
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Ula olm delimisin insan yenirmu lazmisun yoksa

10
12
yanıtYanıtla
ANKARALI MEMDUH:

Arkdaslaslar siz turk yamayamini unuttunuzmu oda 2 kisiyi oldurup etlrini parcalayip kiyma yaptiktan sonra o insan kiymalarindan lahmacun yapmaya kalkmisti hatta bu olay Arka sokaklar dizisindede islenmisti yani bizdeki dahada beteriydi

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title