Haberler

Arkadaşını Öldüren Sanığa 7 Yıl 2 Ay Hapis

Arkadaşını öldüren sanığa 7 yıl 2 ay hapisZONGULDAK - Zonguldak'ta bir kişiyi darp ederek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 7 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Arkadaşını öldüren sanığa 7 yıl 2 ay hapis

ZONGULDAK - Zonguldak'ta bir kişiyi darp ederek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 7 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Zonguldak'ı Ereğli ilçesinde 29 Mayıs 2016 tarihinde bir kişiyi darp ederek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa, 7 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Metehan Bayraktar ile taraf avukatları ve yakınları katıldı. Sanık Bayraktar ifadesinde, kazaya neden olduğu için üzgün olduğunu belirterek, beraatını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık Metehan Bayraktarın, "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 7 yıl 2 ay hapsine hükmetti.

Olay

Ereğli ilçesinin Kocaali Mahallesinde, 29 Mayıs 2016ta, yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu emniyet ve sağlık ekiplerine bildirmiş, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Murat Öztürk (33), yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Murat Öztürkü döverek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden Metehan Bayraktar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

(SÖ-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Zonguldak 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title