Haberler

Arif Demirören Başkan Gibi

Güncelleme:

Arif Demirören, aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaptı. Toplantıya çok sayıda parti üyesi ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi katıldı.

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaptı. Toplantıya çok sayıda parti üyesi ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) tarafından Nilüfer İlçesi'nde Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmesinden sonra ilçede büyük heyecan yaratan Arif Demirören, seçimlere çok kısa süre kalmasına rağmen Nilüfer'de seçim yarışına büyük bir ivme kazandırdı.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir, MHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır gibi önemli isimlerin katılımı ile gerçekleşen aday tanıtım toplantısı büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını MHP Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar yaptı. Uçar konuşmasında; "MHP Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak Nilüfer Belediye Başkanlığı için en doğru ismi bugün sizlerle buluşturuyoruz. MHP Nilüfer'de iddialı bir seçim kampanyası yürütecek. Başarı bizi bekliyor" dedi.

MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ise; "MHP Bursa İl Teşkilatı olarak Bursa'da yerel seçimlerde iddialı olacağız dediğimizde sözlerimizi dikkate almayanlar şimdi adaylarımızı görünce iddiamızın farkına vardılar. Kendi aralarında çekincelerini iletmeye başladılar. Merak etmesinler Bursa'da başarı için çalışıyoruz. Bizim adaylarımız Bursa'da rant belediyeciliğine son verecekler" dedi.

Arif Demirören: "İmtiyazlı Mahalle Belediye Başkanlığı Yapmayacağız"

Aday tanıtım toplantısında çarpıcı bir konuşma yapan MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören; "Bursa'da ezber bozan belediyecilik anlayışı için bu göreve talip olduk. Mustafa Kemal'den beri Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumsal hafızası MHP'dedir. Ben de bir sanayici, eğitimci kökenli bir Bursalı ve bir siyasetçi olarak Bursa'nın kurumsal hafızasına sahibim. Bunun için Nilüfer'de değişime talibim. Kurumsal hafızamızdaki bilgimizi Nilüfer'e aktaracak ve bu kenti daha da iyi bir noktaya taşıyacağız" dedi.

Nilüfer'de tek amaçlarının eşit hizmet getirmek olduğunu belirten Demirören; "Bizim belediyecilik anlayışımızda eşitlik var. Nilüfer'in her köşesine uzanacağız. Çevre ve sosyal donatıları ile Ahmet Yesevi ile İhsaniye'yi, Çalı ile Ertuğrul'u eşit şartlarda yöneteceğiz. Şeffaf, adil, insan haklarına saygılı gerçek belediyeciliği Nilüfer'e getireceğiz" dedi.

Demirören : "Bozbey'de bizi alkışlayacak"

Ortaya koyacakları belediyecilik anlayışının Nilüfer için fark yaratacak bir noktada olduğunu ifade eden Demirören; "Bizim ortaya koyacağımız çalışma ve projeler ile Nilüfer daha iyi bir kent olacak. Doğru ekipler ile doğru projeleri hayata geçireceğiz. Elde edeceğimiz başarılar sonrasında Sayın Mustafa Bozbey'in de bizleri alkışlayacağına yürekten inanıyorum" dedi.

İlçe teşkilatına da seslenen Demirören; "Kalan 42 günde her gün oyumuzu bir puan arttırırsak bu seçimi alırız. Sizlerden bu konuda ciddi bir çalışma bekliyorum" dedi.

MHP Olarak Tüm Seçim Çevrelerinde İddialıyız

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ise konuşmasında; "MHP'nin tüm seçim bölgelerinde iddialı olduğunu söylemek istiyorum. Bu nedenle her birimiz aynı ciddiyette çalışmalıyız. Ülkemizde yaşanan politik kirlenmişliğin önüne geçebilmek için bizlerin partimizi iktidara taşıması gerekiyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İsmet Büyükataman Arif Demirören Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title