Haberler

Arhavi Osb Müteşebbis Heyeti Toplantısı

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplandı.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplandı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında, Arhavi Kaymakamlığında düzenlenen toplantıya, Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, yönetim kurulu üyeleri ile İl Özel İdare Genel Sekreterliği yetkilileri katıldı.

Toplantıda, gündemde yer alan Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi 2017 yılı bütçesi görüşülerek öngörülen 250 bin liralık bütçe onaylandı.

Daha sonra gündemde yer alan yönetim kurulunun oylarıyla organize sanayi bölgesinin müdürlüğüne Harita Mühendisi Hasan Özpervan getirildi.

Yaklaşık iki saat süren toplantı, kamulaştırmalar için kredi kullanımının onaylanmasının ardından son buldu.

Vali Doğanay, burada yaptığı konuşmada, Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasında ve kuruluş alt yapısının tamamlanmasında emeği geçen müteşebbis heyete teşekkür ederek, organize sanayi bölgesini yeni bir ivmeyle ileri noktalara taşımak için yönetim kurulu üyeleriyle ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ömer Doğanay Artvin Arhavi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title