Haberler

Arena'ya Sosyal Medyada İlgi

Vodafone, Beşiktaş JK tarafından Vodafone Türkiye sponsorluğunda inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena'ya taraftar ilgisi ve desteğinin artarak sürdüğünü duyurarak, Vodafone Arena'nın Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarının, birbirinden renkli sohbetlere sahne olduğunu, gönderilen mesaj ve fotoğraflarla eğlenceli bir sosyal medya arşivi oluştuğunu bildirdi.

Vodafone, Beşiktaş JK tarafından Vodafone Türkiye sponsorluğunda inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena'ya taraftar ilgisi ve desteğinin artarak sürdüğünü duyurarak, Vodafone Arena'nın Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarının, birbirinden renkli sohbetlere sahne olduğunu, gönderilen mesaj ve fotoğraflarla eğlenceli bir sosyal medya arşivi oluştuğunu bildirdi.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye tarafından hazırlanan infografiğe göre, 100'ü aşkın Beşiktaşlı taraftarın, "Babadan oğula Beşiktaş" mottosuyla çocuklarının göbek bağlarını Vodafone Arena'nın temeline gömmek istediği belirtildi.

Açıklamaya göre, Vodafone Arena'ya "Stat Abi" diye hitap etmeyi uygun gören taraftarlar, "Stat Abi" içerikli yaklaşık 2 bin 500 tweet atarak inşaat konusundaki heyecanını dile getirdi. Aynı şekilde, Vodafone Arena inşaatı önünde 400'e yakını kartal pozu ile olmak üzere 6 bini aşkın selfie çektiren taraftarlar bunları sosyal medyada paylaşarak adeta bir "inşaat hatıratı" oluştururken, Vodafone Arena'nın mimarları da bugüne kadar molalarda denize karşı yaklaşık 3 bin 700 demlik çay içerek bu benzersiz "hatırat"a katkıda bulundu.

Öte yandan İstanbul'un yağmurlu havası Vodafone Arena'nın sosyal medya hesaplarına da yansıdı ve 500'e yakın sayıda taraftar "Yağmurlu bir günde görmüştüm seni" içeriğini paylaşırken, "Stat abi, kamerada damla kalmış, siler misin?" diyenlerin sayısı 80'e yaklaştı. İnşaat başladığından bu yana taraftarın coşkulu sesinden mahrum kalan Beşiktaş semti, büyük Beşiktaş taraftarı gibi olmasa da, iş makinalarının çıkardığı 102 desibellik sesle, güçlü "Beşiktaş ruhu"nu hissetmeye devam etti. Vodafone Arena'ya duyulan özlem ise hesaplanamadı.

Açıklamaya göre, Vodafone Arena sosyal medya hesapları, Facebook'ta yaklaşık 920 bin, Twitter'da 91 bin, Instagram'da ise 14 bin hayran sayısına sahip. Hayran sayılarının büyümesinin yanı sıra hesaplardaki paylaşımlar da milyonlara ulaşıyor. Vodafone Arena "Yuvaya Ruh Katmaya Geldik" reklam filmi Facebook'ta 1,2 milyon kişiye, taraftar mesajlarının temele gömüldüğü "Temelinde Aşk Var" belgeseli ise 1,3 milyon kişiye ulaştı. Filmler sadece Facebook'ta 200 binden fazla kez izlendi. Mayıs itibariyle www.vodafonearena.com.tr ve www.izlesene.com/vodafonearena sitelerinden 7/24 canlı yayınlanan Vodafone Arena inşaat çalışmaları, ilk gün itibariyle 80 bin izlenme rakamına ulaşırken, 30 Mayıs'tan bugüne kadar toplam 2,2 milyon izlenme rakamına erişti.

Bu arada "facebook.com/VodafoneArena", "twitter.com/vodafonearena", "instagram.com/VodafoneArena" adreslerinden Vodafone Arena ile ilgili en yeni gelişme, bilgi ve görseller paylaşılıyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Instagram Beşiktaş Facebook Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title