Haberler

Arena Stadına İniş Yapan Askeri Helikopter

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Helikopterin futbol sahasına inme ve askerlerin arenadan görüntüleri 16.07.2016 günü 02.00 civarında Beşiktaş İlçesinde bulunan Vodafone Arena Stadına 3 defa iniş yapan askeri helikopter 8 askeri personel ile 35 askeri öğrenciyi futbol sahasına indirmiş, bölgede bulunan bir belediye otobüsünü silah zoruyla gasp ederek kendilerini Digitürk TV binasına götürmelerini sağlamışlardır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Helikopterin futbol sahasına inme ve askerlerin arenadan görüntüleri

16.07.2016 günü 02.00 civarında Beşiktaş İlçesinde bulunan Vodafone Arena Stadına 3 defa iniş yapan askeri helikopter 8 askeri personel ile 35 askeri öğrenciyi futbol sahasına indirmiş, bölgede bulunan bir belediye otobüsünü silah zoruyla gasp ederek kendilerini Digitürk TV binasına götürmelerini sağlamışlardır. Bahse konu şahıslar İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışma sonucu zorla girdikleri Digitürk binasında silahları ve mühimmatları ile birlikte teslim alınmışlardır. (Bülten)

Kaynak: AA / Güncel

Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title