Haberler

Ared Endüstriyel Reklam Ödülü'nün Kazananları Fespa Eurasia'da Belirlenecek

En yenilikçi endüstriyel reklamı üreten ve uygulayan firmayı tespit etmek ve ödüllendirmek, endüstriyel reklam sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu yıl ilk defa düzenlenen ARED Endüstriyel Reklam Ödülü 2015'in ön elemeleri sonuçlandı.

En yenilikçi endüstriyel reklamı üreten ve uygulayan firmayı tespit etmek ve ödüllendirmek, endüstriyel reklam sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu yıl ilk defa düzenlenen ARED Endüstriyel Reklam Ödülü 2015'in ön elemeleri sonuçlandı.

Jüri Üyeleri Finalistleri Belirledi

Daha önce üretilmemiş, farkındalık yaratmış, yaratıcı, estetik, katma değer ve maliyet avantajı sağlayan, yenilikçi bir malzemeyle üretilen endüstriyel reklamlar, jüri üyelerince değerlendirilerek en yüksek puanı alan üç başvuru belirlendi.

Jüri üyeleri, Ahmet Özdemirel (Duygu Reklam Tanıtım Ltd. Şti., Eskişehir), Birol Fedai (Sistem Printing Company, İzmir), Bülent Erdağı ( Anadolu Efes, Satınalma Yöneticisi, İstanbul), Prof.Tevfik Fikret Uçar (Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı, Eskişehir), Murat Ürünsak (Toros A.Ş., İstanbul), Özgür İzgiman (Maxus Turkey, Business Director, İstanbul), Erol Gökmen (Osmanlı Reklam San. ve Tic. A.Ş., Ankara) başvuruları 10 üzerinden puanladılar.

Başvuruların jüri üyelerine yarışmacıların kimlikleri gizli tutularak iletildiği ön eleme süreci, jürinin ARED'e bildirdiği bireysel ve objektif puanlamalarının ARED'de değerlendirmesiyle son şeklini aldı.

Jürinin değerlendirmeleri sonucunda, en yüksek puanları alarak ön elemeyi geçen üç başvuru, Gold Majesty Hotel, Çukurova Üniversitesi ve Çukurova Belediyesi işlerine ait çalışmalar oldu.

FESPA Eurasia'da Kazananı Belirleyecek Oyunuzu Kullanmayı Unutmayın

ARED Endüstriyel Reklam Ödülü'nin kazananı, jürinin belirlediği üç finalistin FESPA Eurasia 2015 Fuarı süresince, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinin kullandığı oylar ışığında belirlenecek. Ön elemeyi geçen üç endüstriyel reklam uygulaması, 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde CNR Expo'da gerçekleşecek FESPA Eurasia Fuarı'na katılan herkesin oylamasına açılacak.

Oylama FESPA Eurasia Fuarı'nın üçüncü günü olan 12 Aralık 2015 Cumartesi fuar kapanış saatinde sona erecek. FESPA Eurasia 2015 Fuarı'nın katılımcılarının oylarıyla belirlenecek olan yarışmanın kazananı 13 Aralık Pazar günü, 2. Hol A110 nolu ARED-FESPA standında açıklanacak.

FESPA Eurasia 2015 Fuarı sırasında yapılan oylamalar sonucunda, en çok oyu alarak kazanan firmanın yetkilisi 8-11 Mart 2016 tarihlerinde Amsterdam'da gerçekleşecek FESPA Digital 2016 Fuarı'na 2 gün+1 gece konaklamalı çift kişilik ziyaret ödülü kazanacak.

ARED'in endüstriyel reklam sektörünün yaratıcılık ve yenilikçilik potansiyelini sektöre tanıtmak ve endüstriyel reklamcılığın multidisipliner uygulama ve teknolojik entegrasyonda kat ettiği yolu kutlamak için bu sene ilk defa düzenlediği ARED Endüstriyel Reklam Ödülü'nde, tüm FESPA Eurasia ziyaretçilerini oy kullanmaya davet ediyoruz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Anadolu Efes Eskişehir İzmir Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title