Haberler

Ared Eğitimleri İzmir Mersinli ve İstanbul İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri'nde Devam Ediyor

ARED eğitim gönüllülerinin sektörün gelecekteki temsilcileri ile sektörel deneyim ve bilgilerini paylaşmak amacıyla büyük bir özveriyle gerçekleştirdikleri eğitimler Ocak ayında da devam etti.

ARED eğitim gönüllülerinin sektörün gelecekteki temsilcileri ile sektörel deneyim ve bilgilerini paylaşmak amacıyla büyük bir özveriyle gerçekleştirdikleri eğitimler Ocak ayında da devam etti.

Kapılarını öğrencilerine 2014-15 eğitim yılında açan İzmir Mersinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ARED Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı dahilinde gerçekleştirilen ARED eğitimleri 2015'te de sürüyor.

Sektörün kapsamı bağlamında seçilen konuların uygulamalı ve teorik olarak anlatıldığı eğitimlerin Ocak ayındaki ilk gönüllüleri 8 Ocak'ta düzenlenen "Malzeme Bilgisi" semineri ile Bronz Reklamcılık Tic. Ltd. Şti.'nden Hüseyin Saygı ve Bülent Özkan oldu.

Periyodik olarak düzenlenen Kariyer Günleri'nin 2015'teki ilk misafiri ise 9 Ocak'ta Mersinli M.T.A.L.'yi ziyaret eden Ses Endüstriyel Tasarım Ürünleri Açıkhava Reklamcılık San. Tic. Ltd. Şti.'nden Nurettin Üstünsoy idi.

15 Ocak'ta SDS İzmir Satış Destek Sistemleri Paz. Rek. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nden Murat Eriş ve Niyazi Coşkun'un sunumunu yaptıkları "Malzeme Tanıtımı" eğitimini, 16 Ocak'ta Mersinli M.T.A.L.'deki ikinci seminerini gerçekleştiren Sistem Printing Company'den Haluk Deda'nın hazırladığı "Çevre Sağlığı Yasası ve Sorumluluklarımız" eğitimi takip etti.

Öğrenciler, 22 Ocak'ta Sistem Printing Company'i ziyaret ederek fabrika üretim sürecini gözlemleyip sunumları izlediler. ARED V. ve VI. Dönem Başkanı ve ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanı Birol Fedai ve ARED eğitim gönüllüsü Fatma Gencer'in evsahipliğinde gerçekleştirilen geziye ARED İl Temsilcisi Nazım Kaytan eşlik etti.

İstanbul İnönü Bayrampaşa M.T.A.L. de ise 2014'ün son eğitimi 24 Aralık 2014 tarihinde sunumunu Bles İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.'nden Bedri Trevez'in yaptığı "Reflektiv Folyo Çeşitleri ve Kullanım Alanları" oldu.

Yeni yıla ilk yarıyıl değerlendirmesi toplantısı ile başlandı. 9 Ocak 2015 tarihinde Yazım Reklam'da, Komite Üyeleri Muharrem Yıldırım, Şaban Beyler ve Aydın Karahan bir araya gelerek ilk yarıyılı değerlendirdi ve eksiklikler tespit edeilerek ikinci dönem ile ilgili güncellemeler yapıldı.

Eğitimler, 12 Ocak'ta sunumunu Ersa Display Ürünleri'nden Kenan Karadeniz'in yaptığı "Display Ürünler", 13 Ocak'ta sunumunu İstanbul Reklam Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.'nden Serap Yıldız'ın yaptığı "Yönlendirme Ürünleri" ve 14 Ocak'ta sunumunu Yazım Reklam Ürünleri Ltd. Şti.'nden Muharrem Yıldırım'ın gerçekleştirdiği "LED" seminerleri ile ocak ayında aktif olarak devam etti.

Tüm ARED eğitim gönüllülerine sektörün geleceğine yaptıkları katkılar ve değerli zamanları için çok teşekkür ederiz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Mersinli İzmir Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Adnan Dayıoğlu:

ARED ve İnönü Mesleki Teknik Anadolu Lİsesini böyle güzel bir çaba gösterdikleri için kutlarım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title