Haberler

Ardahanlı Boksörler İddialı

Türkiye Boks Federasyonu'nun düzenlediği Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 1-7 Şubat tarihleri arasında Samsun'da yapılacak.

Türkiye Boks Federasyonu'nun düzenlediği Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 1-7 Şubat tarihleri arasında Samsun'da yapılacak.

Ardahanlı Boksörler bu turnuvaya günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda antrenör Tarkan İli yönetiminde günde çift antrenman yapan boksörler, şampiyonadan başarıyla dönmek istiyorlar. Şampiyonayla ilgili açıklamalarda bulunan Antrenör Tarkan İli, 1-7 Şubat tarihleri arasında Samsun'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirterek, "Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Burada amacımız Ardahanlı olarak biz de varız demek. Yıllar öncesine bakacak olursak bu kategoride birçok Türkiye şampiyonluğu elde ederek, milli takıma sporcu yetiştirmişiz. Dolayısıyla bu turnuvaya iddialı gidiyoruz. Bize destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile bütün herkese teşekkür ediyorum. Sporcularımıza da şampiyonada başarılar diliyorum" dedi.

Sporculardan Ahmet Bulutlar ise bu turnuvaya iddialı hazırlandıklarını vurgulayarak, " Ardahan'ı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Gereken emeği fazlasıyla verdik ve İnşallah başarılı oluruz" şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Ardahan Tarkan Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title