Haberler

Ardahan'da Okullara Kar Tatili (2)

Okullar YARIN DA TATİL EDİLDİ Ardahan Valiliği, dün akşam saatlerinde başlayıp etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Ardahan merkez ve merkeze bağlı köyler ile Göle, Hanak, Damal, Posof ve Çıldır ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların, 13 Kasım Cuma günü de tatil edildiğini açıkladı.

Okullar YARIN DA TATİL EDİLDİ

Ardahan Valiliği, dün akşam saatlerinde başlayıp etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Ardahan merkez ve merkeze bağlı köyler ile Göle, Hanak, Damal, Posof ve Çıldır ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların, 13 Kasım Cuma günü de tatil edildiğini açıkladı. Kar yağışı ve fırtınanın önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtilen açıklamada "İlimizde meydana gelen yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi oluşturulmuştur. Kar yağışı ve fırtınanın önümüzde ki günlerde de devam edeceği değerlendirildiğinden, yollarda mahsur kalan vatandaşlarımız 122 Alo AFAD ile 0478 211 3428 numaralarına başvurabilirler" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ardahan Hanak Göle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title