Haberler

Ardahan'da Hortum Felaketinin Yaraları Sarılıyor

Güncelleme:

Ardahan'da meydana gelen hortum felaketinin bilançosu ağır olurken, şehirde hasar tespit çalışmalarına başlandı.

Ardahan'da meydana gelen hortum felaketinin bilançosu ağır olurken, şehirde hasar tespit çalışmalarına başlandı.

Ardahan'da hortum felaketinin yaraları sarılıyor. Felaketin ardından evlerine giremeyen mağdur vatandaşlar, ilk geceyi yakınlarının yanında geçirdi. Ardahan Valisi Ahmet Deniz, felaket sonrası yaptığı açıklamada, zarar gören 53 binayla ilgili İl Acil Durum ve Afet Müdürlüğü tarafından hasar tespit çalışması başlatıldığını ve zarar gören vatandaşların her türlü ihtiyacının valilik tarafından karşılanacağını ifade ederek şunları kaydetti:

"Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi, Yeni Mahalle ve Kaptanpaşa Mahallelerinde meydana gelen hortum afetinden dolayı, Zübeyde Hanım Ana Okulu, Endüstri Meslek Lisesi binaları ve Gençlik Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi olmak üzere üç kamu binamız ile 49 vatandaşımızın konutlarının çatısı ve tavanları zarar görmüş, hasar gören konutlardan 6'sının oturulamaz durumda olduğu tespit edilmiştir. Olay da herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamıştır. Zarar gören toplam 53 binayla ilgili İl Acil Durum ve Afet Müdürlüğü tarafından hasar tespit çalışması devam etmektedir. Zarar gören vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları valiliğimizce karşılanacaktır." - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ardahan Merkez Zübeyde Hanım Karagöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title