Haberler

Arda Turan Sevgilisini Savundu: Fotoğrafı Koymasını Ben İstedim

Güncelleme:

Arda Turan'la sevgilisi Aslıhan Doğan, Barcelona kulübüne ait şık bir mekanda akşam yemeği yedi. Yemek fotoğrafını paylaşan Doğan'ı takipçiler, gösteriş yapmakla suçladı.

Arda Turan'la sevgilisi Aslıhan Doğan geçtiğimiz gece Barcelona kulübüne ait şık bir mekanda akşam yemeğine çıktı.

"FOTOĞRAFI KOYMASINI BEN İSTEDİM"

Fotoğraflarını Instagram'dan "Aşk ile yemekte" diye paylaşan Doğan'ın altına düştüğü "Haters gonna hate" (Nefret edenler nefret etmeye devam etsin) notu 'Acaba kimi kastediyor?' yorumlarına neden oldu. Takipçileri 'Gösteriş yapıyorsun' deyince Turan sevgilisini "Fotoğrafı koymasını ben istedim" diyerek savundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (16)

Yagmur:

Iyi bir es istiyorsaniz oyle acik suslu kizlardan uzak durcaksiniz sevgi huzur iman la en guzel mutluluk

25
5
yanıtYanıtla
Trabzon:

Hic yakismiyorsunuz

19
2
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Reklam kokan hareket bunlar

18
1
yanıtYanıtla
melissa:

Adam, sultan süleyman''a özenmiş herhalde. Sakala bakınız, top tüfek atınız. .

12
4
yanıtYanıtla
engin:

atalarına özenmiş? hiç değilse sizler gibi gavurlara özenmemiş.

yanıt14
yanıt3
sevda:

Ardanin şöhreti,parası olmasaydi sevgili olduğu kadınlar yüzüne bakarmiydi acaba.ne boyu var,ne yakışıklılığı.sıradan bir erkek.

9
1
yanıtYanıtla
Fenerbahçe Şampiyonnnn:

Oturun zıkkımlanın reklam yapmayın

7
0
yanıtYanıtla
SerKan42:

Ulan Arda da kendini avutuyor şu kızla çıkıyorum diye. Ardacım sende para olmasa bu kız değil seninle çıkmak kendini yırtsan selamını bile almaz :D

6
1
yanıtYanıtla
sara:

ardani coook seviyorum.

1
2
yanıtYanıtla
tülay uras:

Valla Sinem kob alın tırnağı etmezssin, Ardada avunduğunu sanıyor ayrıca hiç yakışmıyorsunuz hiç ama sinem layığını buldu boylu poslu aslan gibi ve birbirlerine çok yakışıyorlar ömür boyu mutlu olsunlar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title