Haberler

Arda Turan, Real Madrid'e Attığı Golden Sonra Niye Sevinmedi

Güncelleme:

Milli futbolcu, Real'e attığı golden sonra göğü işaret ederek, "Yukarıda Allah var" mesajıyla kendisini eleştirenleri insafa çağırırken adeta isyan etti.

Atletico Madrid'in deplasmanda Real Madrid'i 2-1 mağlup ettiği maçtan önce Metin Oktay’ın “Bizi sevenleri üzmeyelim baba. Bizi sevenlere ihanet etmeyelim” sözünü paylaşan Arda Turan, golden sonra tüm eleştiriler karşısında patlama yaşadı.

O İŞARETİN SIRRI BELLİ OLDU

Real Madrid’in sesi Marca bile Arda Turan için “O bir dahi. Atletico Madrid adına yeni sezonda ilk resmi dakikalarını oynadı ve derbiyi çözmesi için yarım saat yetti” yazmaktan kendini alamadı. Başta İspanyollar bütün dünya, Arda’yı konuşuyor. Futbol zekâsına, tekniğine, yaratıcılığına övgüler diziliyor. Ancak Arda Turan’ın golden sonra Griezmann’ın omuzlarında yükselirken, asık ama mağrur bir yüzle göğü işaret etmesi, omuzlardan indikten sonra secdeye gidip, şükretmesi ve maçtan sonra da Instagram’dan “Elhamdülillah” mesajını paylaşması gözlerden kaçtı. Arda, göğü işaret ederek, “Yukarıda Allah var” mesajıyla kendisini eleştirenleri insafa çağırırken, adeta isyan ediyordu.

İHANETE UĞRAMIŞ HİSSETTİ

Arda Turan sakattı. Sezon başı hazırlık kampında yeterince çalışamadı. Supercopa’da forma giyemedi. Rayo Vallecano ve Eibar maçlarında da yoktu. İzlanda maçı öncesi Fatih Terim’in “Arda’yı Atletico’ya sağlam göndereceğiz” demesi dikkat çekiciydi. 3-0’lık hezimetin ardından Terim’in Selçuk, Olcan, Burak ve Arda’yı kastederek “Bizde herkes yıldız” çıkışı geldi. Kamuoyunda da İzlanda hezimetinin sorumlusu olarak Arda Turan gösterildi. Sosyal medyada Arda’ya küfredenler bile oldu. Arda kendini ihanete uğramış hissetti. Bu hissi de Real Madrid maçından önce ölüm yıl dönümünde Metin Oktay’ın “Bizi sevenleri üzmeyelim baba. Bizi sevenlere ihanet etmeyelim” sözünü paylaşarak açığa vurdu.

BALOTELLİ GİBİ EFSANE OLDU

Arda, golü attıktan sonra da bu yüzden göğü işaret etti, eleştirilere “İnsaf. Yukarıda Allah var” cevabını verdi. Şükür secdesi yapan milli futbolcunun Instagram’dan paylaştığı “Elhamdülillah” mesajı da dikkat çekerken, bir anlamda “Allah’a şükür ben daha ölmedim. Yıkılmadım ayaktayım” dedi. Bu hareketler, Türkiye kadar “Arda Turan Atletico Madrid’de oynayamaz. Atletico’nun ilk 11’inde Arda’ya yer yok” diyen İspanyol basınına da bir mesajdı. Sonuçta Arda, Real Madrid’e attığı golden sonra öyle bir sevinç yaşadı ki futbol literatürüne girdi. Balotelli’nin “Why always me” (Neden hep ben) hareketi gibi futbol tarihinin kültleri arasına girdi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Metin Oktay Real Madrid Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

ali ym@m.m:

Allah yukarıda değil. Allahu Teala zamandam ve mekandan münezzehtir. Vehhabi inancına göre goktediryukarıda. Buda şirk inancıdir

40
20
yanıtYanıtla
Galcim buse:

Arda yı tebrik ederiz.

27
4
yanıtYanıtla
aaa:

milli takımdada böyle oysan

10
10
yanıtYanıtla
sabri reis:

reklam yapma turan arda. . . . . . . orda gol atman senı ılgılendırır mıllı takımda atmanda bizi. . . . .

6
13
yanıtYanıtla
CEVRİYE:

NE KADAR SEMPATİK :D CANINI SEVDİĞİM

8
8
yanıtYanıtla
semih:

ALLAH MEKANDAN MÜNEZZEHTİR ARDA TURAN KARDEŞİM. YUKARIDA ALLAH VAR DENMEZ. GÜNAH.

3
5
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Adam Reali Kendi Sahasında Yıktı !!! Gerçekten iyi futbolcu ama sanki biraz göbekli ve çok koşmuyor. Biraz zayıflayıpda dahada çok koşup pres yaparsa çok daha iyi olur.

5
2
yanıtYanıtla
ertekın bayar:

onur onur

3
2
yanıtYanıtla
kemal:

ardayı develet tvsi trt spor yorumcusu yerden yere vurdu milli mac sonrası sanki arda tek başına maçı alacaktı o maçta ardadan daha kötü emre varidi oynar gibi gözüküp koşmayan onada bakın biraz

3
1
yanıtYanıtla
ASLAN BEY:

REAL MADRIDI anlamıs degılım XABI ALONSO VE DI MARIA gıbı DUNYANIN EN IYI ORTA SAHA FUTBOLCULARINI SATARSIN yerıne tonı kroos ve jamesı alırsın gecen yılda bılındıgı gıbı MESUT OZILI sattılar ve sonuc ORTA SAHA BUYUK bır cokuntuye ugradı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title