Haberler

Arda Turan, Pahalı Kıyafetleri Bayrampaşa'daki Mahallesinde Dağıttı

Güncelleme:

İspanya'da 25 bin Euro'luk alışveriş yapan ve kıyafetleri denemeden alan Arda Turan, giydiğinde hiçbirinin bedenine uymadığını gördü. Milli futbolcu, lüks eşyalarını Bayrampaşa'daki mahallesine gönderdi.

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, İspanya'nın başkenti Madrid'de dünyaca ünlü İtalyan markası Prada'dan 25 bin Euro'luk (82 bin TL) alışveriş yaptı.

KIYAFETLERİ BEDENİNE UYMADI

Kıyafetleri denemeden alan Arda Turan, giydiğinde hiçbirinin bedenine uymadığını gördü.

KIYAFETLERİ BAYRAMPAŞA'YA GÖNDERDİ

Lüks kıyafet ve ayakkabıları İstanbul Bayrampaşa'daki mahallesine gönderdi ve ihtiyacı olanlara dağıttı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayrampaşa Arda Turan İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

Serhat:

İyi birşey yapmış ama bana kalsa 82.000 lirayi dağıtırdim para olarak veya yoksula fakire ev alırdım bi garibanı evlendirirdm daha büyük sevap kıyafeti yarın bugün atacaklar

19
3
yanıtYanıtla
Mirzabeyoglu:

Yemin ederim hergun bi arda haberi. Bi arda tuvalete gidiyor haberi yapmadiniz

17
1
yanıtYanıtla
kusura bakma:

arkadas para versinde herkez faydalansin , en azindan esnafda faydalanir para doner. parayi ver ispanyollara eskiler turkiyeye.

10
6
yanıtYanıtla
BAYRAMPAŞALI:

GELSİN BENDE ONA MAHMUTPAŞADAN ALDIĞIM DONUMU VEREYİM BANA OLMAMIŞTI

8
4
yanıtYanıtla
ilzined:

bırak bu işleri arda

9
3
yanıtYanıtla
KURDO:

ADAM KENDİNE KIYAFET ALMIYOR Kİ DENESİN, ZATEN KIYAFETLERİ DENEMEDİĞİNDEN ANLAŞILIYOR YARDIM OLDUĞU ADAMI ELEŞTİRECEĞİNİZE KENDİNİZ YAPINDA MİLLET SİZİ GÖRSÜN BARBARLAR

9
3
yanıtYanıtla
KURDO:

SEN BÖYLE AKILLI OLDUĞUN İÇİN :) :)

yanıt0
yanıt0
Baran:

Arda senin giydiğin kısa pacalı pantolanları bayrampaşada kim giyecek acaba. . .

6
2
yanıtYanıtla
Seytana hizmet eden arda!!Mobil-IOS:

Sacma 25.000 avroya bir ailenin hayati kurtulabilirdi yada nelerde faydali olunabilirdi saymakla bitmez!

5
1
yanıtYanıtla
zagoMobil-ANDROID:

o. gelsin. ben o. Donumu vereyim

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title