Haberler

    Arda Turan'ın 2,5 Milyon TL'lik Cezası, Türk Futbol Tarihinin En Ağır Cezası Olarak Tarihe Geçti

    Güncelleme:

    Medipol Başakşehir'in Arda Turan'a verdiği 2,5 milyon TL'lik ceza, Türk futbol tarihindeki en ağır para cezası olarak tarihe geçti.

    Medipol Başakşehir, olaylarla gündeme gelen futbolcusu Arda Turan'a 2 milyon 500 bin lira para cezası verdi.

    Arda'nın Emirgan'daki bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay Şahin ile yaşadığı kavgayla ilgili olağanüstü toplanarak turuncu-lacivertli yönetim, öncelikli olarak para cezasına hükmetti.

    "ARDA'NIN HAREKETİ, PROFESYONEL ANLAYIŞ İLE BAĞDAŞMIYOR"

    Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Milli takım maçları nedeniyle verilen 3 günlük izin sırasında futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medyaya yansıyan fiillerinin İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün etik ve profesyonel anlayışı ile hiçbir şekilde bağdaşmadığını belirtmek isteriz" denilerek, şu ifadelere yer verildi:

    "Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptırım haklarımızı saklı tutarak, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz."

    TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN AĞIR PARA CEZASI

    Bu ceza, Türk futbolundaki en ağır para cezası olarak tarihe geçti. Durumu değerlendiren M.Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Olay izin gününde olmuş olsa bile bizim disiplin anlayışımıza göre sabah saatlerinde olduğu için bir suçtur. Başakşehir'in sözleşmeli oyuncusu olduğu için profesyonel yükümlülüklerini yerini getirmesi gerekiyor. TFF herhangi bir ceza yaptırımı uygulamadığı için antrenman ve maçlara devam edecek" diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (12)

    CAHİLLER ORDUSU:

    O CEZAYI VEREMEZLER ADAM ÖZ GÜR TAKIMLA ALAKASI YOK OLAYIN HAPSE DÜŞERSE OZAMAN OLAY DEGİŞİR BAŞAK ŞEHİR YALAN SÖYLÜYOR ELİNDE PATLADI ARDA VERMEDE GÖRELİM PARASINI

    2
    5
    yanıtYanıtla
    CAHİLLER ORDUSU:

    NE KONUŞUYOR SUNNUZ HEPİNİZİN BURNUNU KIRACAK KADAR PARA VAR

    5
    1
    yanıtYanıtla
    muş lu:

    Arda TURAN ''na (Asena Ekin evliyken onunla ilişki yaşayan berkay) . berkayın eşi asılmış kadın erkekten anlıyor. çalma kapıyı çalarlar kapıyı. arda dursa senin eşin durmaz. ardayı kafasına takmış yavrum

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı yazın:

    DOKUNURMU BE ARDA ABİMİZE. . . ASGARİ ÜCRET. . . 1604 LİRA.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Aydın:

    BUNLAR GÖSTERMELİK CEZALAR YİNE BİR ŞEKİLDE MİNİMUM CEZALARLA İŞİNİ ÇÖZERLER

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Akın:

    Rezillikle tarihe geçtimi EVET

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Rest:

    Tff bir ceza öngörmemiş hala yahu fili bir suçu olmayıp örgüt üyesi diye hakanı heryerden sildiniz demekki yetkiniz var ardaya bu ültümas ayrıcalık neden

    3
    1
    yanıtYanıtla
    tur bir:

    şu durumda bile bitişi o kadar malum ki. . ne ektiysen onu biçiyorsun arda turan. ismin lekeli, efsane olamama duygusunu mezara kadar yaşayacak bir topçu oldun.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    40AYAK:

    adamın bir aylık kazancına el koysanız ne olacak?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Hakim:

    Konkordata istesin

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title