Haberler

Arda Turan: G.Saray'a Dönersem Her Şeyimi Veririm

Güncelleme:

Atletico Madrid'li Arda Turan, "G.Saray, hedefleri bitirdikten sonra parayı vuracağınız yer değildir. Dönersem her şeyimi veririm." dedi.

İspanya'da bu sezon unutulmaz bir yıl geçiren Arda Turan, Kanaltürk'e konuk oldu. Galatasaray'a bir gün dönerse bazı oyuncular gibi tatil amaçlı olmayacağını söyleyen başarılı futbolcu, elinden gelen özveriyi göstereceğini ve sarı-kırmızılıların başarısı için çalışacağını söyledi.

"GİTMEKLE DOĞRUSUNU YAPTIM"

Galatasaray'dan ayrılmayı kendi istediğini ifade eden Turan, "Kaptanlığı çocuk bakıcılığı gibi sanıyorlardı Galatasaray'da. Türkiye'de birinci sorun eğitim, ikincisi de basın. Antrenmanlar arasında pek bir fark yok. Galatasaray'da da iyi hocalarla çalıştım. Gitmekle doğrusunu yaptığını düşünüyorum o an için" diye konuştu.

"MAGAZİN BASINI İLE ARAM İYİ"

Geçenlerde verdiği bir röportaj üzerine konuşan Arda, "İspanya'da magazin basını ile aram çok iyi. Kadınlar beni beğenmezler ben de yakışıklı bir adam değilim, ama kadınlar bazı özel şeyleri ararlar ve o özel şeyler bende mevcut. Bu sene pubis ile ilgili bir sakatlığım olmadı. Pubis ile ilgili ciddi sıkıntılarım yok artık. Beckham ve iyi futbolcular ne giyiyor bakıyorum, ona göre bir şeyler uyduruyorum kendime. Kompleks yok" ifadelerini kullandı.

"G.SARAY KEYİF YAPILACAK YER DEĞİLDİR"

Eski takımı Galatasaray'a tatil amaçlı dönmeyeceğini ifade eden milli futbolcu, " Galatasaray'a hedefleri bitirdikten sonra keyif yapılacak yer değildir. Öyle son zulayı yapalım parayı vuracağız diye gelecek adamlardan değiliz. Geldiğim vakit her şeyimi veririm. Galatasaray bizim yuvamız. Dünya Kupası'nda oynamamak çok kötü. Orada oynamak inanılmaz bir şey. Her gün hayalini kuruyordum. Hayat devam ediyor, turnuvaya gitmek orada olmaktan daha zor" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Arda Turan İspanya Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (3)

MetinYorumcumetin@web.de:

Yetti buda yaaaaa. Sanki bundan baska topcu yok

4
21
yanıtYanıtla
şehmus gökalpseyhmusgokalp_4721@hotmail.com:

Adam ta kendisi

10
1
yanıtYanıtla
Tantannu@web.de:

Her šeyimi derken..!!!!

2
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title