Haberler

Arda Turan'dan Van Persie ve Sneijder'e Yanıt

Güncelleme:

Arda Turan, "Türkiye puan kaybedecek. Buna inanıyoruz" diyen van Persie ve Sneijder'e cevap vererek "Biz de Kazakistan'a başarılar diliyoruz" dedi.

A Milli Takımımız, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi Arda Turan basın mensuplarının karşısına geçti.

"BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ"

Milli futbolcu, Wesley Sneijder ve Robin van Persie'nin "Türkiye puan kaybedecek. Buna inanıyoruz" açıklamalarına yanıt verirken şunları söyledi; "Biz kendi işimize bakıyoruz. Hollanda maçını bunun için kazandık. Rakip oyunculardan duyuyoruz. Türkiye puan kaybedecek şöyle böyle. Önemli olan sahadaki performans. (gülerek) Biz de Kazakistan'a başarılar diliyoruz"

"HESAPLAMALARI İYİ YAPSINLAR"

"EURO 2016'ya gitmek istiyoruz." diyen Arda, "Hem bu ülke hem de biz futbolcular bunu hak ediyor. Rakiplerimiz gerçekten bizden üstün değiller. Kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynadık. Hak ettiğimizi alacağımıza inanıyorum. Çok yetenekli ve özel oyuncularımız var. Hocamızın başımızda olması da bizim için büyük bir avantaj. Biz puan kaybetsek de gidebiliyoruz. Hollandalıların bunu iyi hesaplaması lazım. Biz de Kazakistan'a başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Arda Turan Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ALBERT:

TURKIYE GRUPTAN CIKSA NE OLUR CIKMAZSA NE OLUCAK ZATEN TURK MILI TAKIMI RUHUNU KAYBETMIS ZATEN TURKIYE ÇekLERI YENEMEZ

1
13
yanıtYanıtla
ABREK:

NE SEVİMLİ OĞLAN BU YAA, HEP POZİTİF. . HADİ ŞU KALAN İKİ MAÇI ALIN DA VAN PERSEİ DENEN UKALA DÜMBELEĞİNE KAPAK OLSUN. . .

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title