Haberler

Arda Turan'dan Ergin Ataman'a: Yenmeden Dönmeyin

Güncelleme:

Arda Turan, kendisini kutlayan Galatasaray Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman'a "Teşekkür ediyorum. Akşamki maçta başarılar. Yenmeden dönmek yok." dedi.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, kendisini sosyal medya üzerinden tebrik eden Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın başantenörü Ergin Ataman'a yanıt verdi.

"TÜM SPORCULARA ÖRNEK OLMALI"

Ergin Ataman, Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı hat-trick sonrası milli futbolcuya Twitter hesabından "Kendisini karalamak isteyenlere en güzel cevabı sahada veren sevgili kardeşim Arda Turan'ı kutluyorum. Tüm sporculara örnek olmalı" yazısını paylaşmıştı.

"HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bu paylaşım üzerine Arda Turan şu yanıtı verdi: "Hocam çok teşekkür ediyorum. Akşamki maçta başarılar. Yenmeden dönmek yok"

10 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET

Galatasaray Odeabank, THY Euroleague'in 11. haftasında bugün deplasmanda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos Superfoods ile karşılaşacak. Bu sezon 10 maçta 7 mağlubiyet ve 3 galibiyet alabilen Ergin Ataman'ın öğrencileri ilk deplasman galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Karşılaşma saat 21:00'de başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ergin Ataman Galatasaray Arda Turan Barcelona Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title