Haberler

Arda Turan, Cebinde Puroyla Görüntülendi

Güncelleme:

Türkiye-İsviçre karşılaşmasında forma giyen Arda Turan, maçtan dört saat sonra İstanbul gecelerinde kendini gösterirken cebindeki puro dikkat çekti.

A Milli Takım'ın, Çarşamba akşamı İsveç'i 2-1 mağlup ettiği maçın ardından İstanbul'a gelen Arda Turan, ayağının tozuyla soluğu Nişantaşı'nda Zihni Bar'da aldı. Ünlü avukat Deniz Ketenci'nin doğum günü partisine katılan Arda'nın bir hayli keyifli olduğu görülürken cebinde taşıdığı puro dikkat çekti.

ARKA CEBİNDEKİ PURO DİKKAT ÇEKTİ

Milli futbolcu çıkışta ayakkabısını bağlamak için eğildiğinde arka cebindeki puro dikkat çekti. Doğum günü partisinde çok keyifli olan Arda Turan, gazetecilerin sorularını beğenince, "Sizde bayağı düzelme var, yanlış şeyler konuşmayalım. Siz arada bizler için kahvelerde koalisyon yapıyorsunuz" dedi.

AZİZ YILDIRIM DA KATILDI

Ünlü avukat Deniz Ketenci yeni yaşını önceki akşam Nişantaşı'nda Zihni Bar'da kutladı. Ketenci'nin, Amerikalı yazar F. Scott Fitzgerald'ın 1920'lerde geçen romanı Muhteşem Gatsby temalı partisine Aziz Yıldırım'dan İvana Sert'e, İlber Ortaylı'dan Meltem Cumbul'a kadar sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Şarkıcı Ebru Yaşar, partiye Muhteşem Gatsby temasına uygun 1920'li yılları çağrıştıran beyaz bir mini elbiseyle katıldı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Deniz Ketenci Arda Turan İstanbul İsviçre Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title