Haberler

Arda Turan, Barcelona'nın Araba Teslim Törenine Ayağında Bandajla Gitti

Güncelleme:

Barcelona, Audi firmasının sponsorluğunda futbolculara otomobil aldı. Anahtar teslim törenine tüm oyuncular katıldı. Arda Turan bu törene ayağında bandajla geldi.

Barcelona takımının futbolcuları, kulüp sponsorlarından Audi firmasının, sezon boyunca kullanmaları için verdiği otomobilleri aldı.

BANDAJLA GELDİ

Arda, başta Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu olmak üzere törene katılan herkesin ilgi odağı haline geldi. Ayağındaki sakatlıktan dolayı törene bandajla gelen ve arabasını kullanmayan Arda kendisine verilen gri renkli Q7 modelinde yan koltukta oturdu.


Sakatlığı devam eden Iniesta törene koltuk değnekleriyle geldi. Yürümekte güçlük çeken İspanyol oyuncu yine de takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Törende dikkat çeken bir diğer isim ise sakatlığı devam eden Pique oldu. Ayağındaki destek aparatıyla törene katılan Piqua Manchester City maçında sakatlanmıştı.

Barcelonalı yıldız futbolculardan Lionel Messi beyaz Q7, Luis Suarez gri Q7, Neymar da mavi RS7 model araba seçti...

İşte Arda'nın yeni arabası ve törenden kareler:



Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Audi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title