Haberler

Arçelik Yeni Bir Klima Mağazası Daha Açtı

BASIN BÜLTENİDİR.

BASIN BÜLTENİDİR.

İklimlendirme ve enerji çözümleri ile mühendislik kanalında da öne çıkan Arçelik’in, yeni Klima Mağazası Altunizade’de açıldı. Açılışa Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu ve Arçelik A.Ş. Türkiye, Ortadoğu, Afrika, Türki Cumhuriyetler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı katıldı.

Türkiye’nin iklimlendirme ürünlerinde lider markası Arçelik, en son teknoloji, çevreye duyarlı, enerji tasarruflu ticari ve bireysel klima cihazlarını yeni açılan Altunizade Arçelik Klima Mağazası’nda kullanıcılarının beğenisine sundu. Yeni mağazanın açılışına Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu ve Arçelik A.Ş. Türkiye, Ortadoğu, Afrika, Türki Cumhuriyetler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı katıldı.

Tüm ürünlerin çalışabilir olarak sergilendiği yeni Arçelik Klima Mağazası’nda yer alan VRS Multiace Klimalar, Arçelik’in sektördeki iddiasını pekiştiriyor.

2009 yılında pazara sunduğu değişken debili ticari klimalar ile bu alanda da pazar liderliğini hedefleyen Arçelik, yüksek verimli, sessiz ve bina otomasyon sistemleri ile uyumlu çalışan, bir dış üniteye 64 adet iç ünitenin bağlandığı ürün grubu VRS Multi Ace Sistemleri ile fark yaratıyor. VRS Multi Ace Sistemleri -20°C’de ısıtma ve 1.000 metreye varan borulama imkanı ile tasarımda esneklik, kullanımda konfor sağlıyor.

Arçelik, ısıtma - soğutma ve günlük kullanım sıcak suyu ihtiyacını tek bir kaynaktan sağlayan VRS Therma Green ısı pompasını pazara sundu. Mevcut fosil yakıtlı sistemlere göre çok daha ekonomik ve çevre dostu olan VRS Therma Green havadan suya ısı pompaları, yeni klima mağazasında teşhir ediliyor. Aynı zamanda Arçelik Klima Mağazası’nın ısıtma-soğutma ve kullanım sıcak suyu ihtiyaçları da bu sistemle karşılanıyor. Güneş enerji panellerinin eklenebildiği bu cihazlar, bir yandan enerji tasarrufunu artırırken, bir yandan da karbondioksit salınımını düşürüyor.

Arçelik Klima Mağazası’nda öne çıkan bir diğer ürün grubu ise Inverter Multi Sistem. DC Inverter Kompresörlerin kullanıldığı bu klimalar, standart klimalara göre yaklaşık %50 daha az enerji tüketiyor. Çok sayıda iç üniteyi tek bir dış ünite ile çalıştırarak görüntü kirliliğini engelleyen Inverter Multi Sistemler, BLDC Fan motorları sayesinde çok sessiz çalışmakta ve düşük dış ortam sıcaklıklarında dahi verimli ısıtma yapabiliyor. Sunduğu montaj kolaylığı sayesinde özellikle yüksek binalar ve geniş mahallerde tasarımcı ve uygulamacılar tarafından tercih edilen bir teknoloji haline geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Basın Bültenleri

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title