Haberler

Arazide Bulunan Ceset Kayıp Gence Ait Çıktı, 2 Şüpheli Gözaltında (2)

Toprağa VERİLDİ Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde keçi otlatan çobanın cesedini bulduğu öldürüldüğü belirlenen 18 yaşındaki İbrahim Yerli'nin cenazesi öğle saatlerinde Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak önce Orhangazi Arapzade Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.

Toprağa VERİLDİ

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde keçi otlatan çobanın cesedini bulduğu öldürüldüğü belirlenen 18 yaşındaki İbrahim Yerli'nin cenazesi öğle saatlerinde Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak önce Orhangazi Arapzade Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada, ambulanstan indirilmeden dualar okundu. Anne Özlem Yerli baba Yılmaz Yerli, uzun süre gözyaşı döktü. Sinir krizleri geçiren Özlem Yerli'yi yakınları sakinleştirdi. Cenaze daha sonra Gazi Orhan Bey Camii'ne getirildi. Cenaze namazına, ailenin yanı sıra Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Ak Parti'li Neşet Çağlayan ve çok sayıda kişi katıldı. Cenaze namazını ilçe müftüsü Nihat Aktaş kıldırdı.

İbrahim Yeni'ni cenazesi, namazın ardında omuzlarda taşınarak Orhangazi İlçe Mezarlığı'na defnedildi.

"250 BİN LİRA FİDYE İSTENDİ"

Cenaze Bursa'daki Adli Tıp Kurumu morgundan getirilmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Yılmaz Yerli, 28 Ocak'tan beri oğlundan haber alamadığını belirterek, "250 bin lira fidye istendi. Sonra da mesaj çekti; 'Akşama geleceğim baba' dedi bir daha da gelmedi" dedi.

Cesedin oğluna ait olduğunu elbiselerinden anladıklarını da kaydeden Yerli, "Kaybolduğu gün saat 20.00'de evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamadık. Bir kişi onu Kurşunlu'ya götürüyor. Sonra gelip kaleye çıkarmış. Galiba içki içiriyor. 2-3 gün sonrada öldürüyorlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title