Haberler

Arabanlılar Ramazan Etkinliğini Doyasıya Yaşadı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Ramazan Etkinlikleri" her gün bir ilçede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bu kez Arabanlı vatandaşlara Ramazan ayının atmosferini yaşatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinliği, ilçe halkının takdirini topladı.

Daha önce Nizip, İslâhiye, Nurdağı, Yavuzeli, Karkamış'ta vatandaşlarla buluşan Ramazan etkinlerinin bu seferki durağı Araban oldu. Araban Belediyesi'nin katkıları ile Ramazan ayının atmosferini Araban halkına yaşatan Büyükşehir Belediyesi, etkinlik çerçevesinde Türk Tasavvuf Müziği Konseri, Ruhnevaz Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Hacivat-Karagöz ile gölge oyunlarıyla vatandaşlara keyifli bir Ramazan gecesi yaşattı.

Araban Parkı içinde gerçekleşen etkinliğe vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Ruhnevaz Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Türk Tasavvuf Müziği Konseri ile manevi bir atmosfer yaşayan Araban halkı, yapılan etkinliklerden memnun olduklarını dile getirdiler.

Diğer yandan Hacivat-Karagöz ile orta oyunu gösterilerini izleyen çocuklar, çocuk olduklarını bir kez daha gösterirken, büyükler ise çocukluk günlerini hatırladı.

Program sonrası Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, katkılarından dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Gelecek sene yine bu tür etkinlikleri ilçelerinde görmek istediklerini ifade eden Özdemir, etkinlikte görev alan grupların temsilcilerine ise bir teşekkür plaketi verdi. Programa Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, mülki idari amirler ile personeller ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin camilerde verdiği iftar programı bu kez Araban merkez camiinde verildi. İftar programına Arabanlı vatandaşların ilgi gösterdiği gözlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurdağı Araban Nizip Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title